מנצ'סטר סיטי נחושה להחתים את ויניסיוס ג'וניור. המועדון האנגלי "מחכך ידיים" לנוכח הכאוס בריאל מדריד ורוצה לצרף את הכוכב הברזילאי בן ה-25, שלו נותרה שנה אחת בלבד בחוזה, כך לפי דיווח של "TeamTalk". לפי הדיווח, זו עשויה להיות "ההזדמנות האחרונה של פלורנטינו פרס" להרוויח מהשחקן, שביקש לקבל שכר זהה לזה של קיליאן אמבפה כדי להישאר בברנבאו.
בין ריאל מדריד לוויניסיוס ג'וניור מתנהלים מגעים להארכת חוזה מאז הקיץ האחרון, אך המצב הלא יציב במועדון השפיע גם על העונה שלו, שהפכה ל"רכבת הרים". לפי הדיווח, הוא אף סומן בתחילת הדרך על ידי המאמן החדש צ'אבי אלונסו כמי שלא ממלא הוראות, ובהמשך חל שיפור עם הגעתו של ארבלואה, כשאפילו הניצחון על מנצ'סטר סיטי נראה היה כמה שייצב את היחסים בין הצדדים.
עם זאת, בסיום העונה ריאל מדריד שוב נקלעה לקשיים בכל החזיתות, ובמקביל סוגיית החוזה של ויניסיוס הפכה מורכבת יותר, כאשר הדרישה לשכר זהה לאמבפה אינה מקובלת על פלורנטינו פרס. לפי דיווחים, החדר הלבשה במועדון "מפולג לחלוטין" על רקע מתחים פנימיים, מה שהוביל לכך שמנצ'סטר סיטי נתפסת כאופציה ריאלית ואף מועדפת. גם ארסנל וצ'לסי הוזכרו כמעוניינות, אך בסיטי כבר מעוניינים לצרפו הקיץ, כשגם עתידם של ג'רמי דוקו וסמניו בצד שמאל של פפ גווארדיולה אינו מהווה מכשול.
מה דעתך על הכתבה?