יוני הללי טען: גם אם בית"ר ירושלים תזכה באליפות, ברק יצחקי הוא לא מאמן העונה

play
ברק יצחקי מאמן בית"ר ירושלים | מאור אלקסלסי
צפו: שער בכורה לרטנר, מכבי חיפה הביסה 0:3 את בית"ר, שאיבדה את הפסגה 03:15

העיתונאי הוותיק מאמין שהתואר צריך ללכת לאלירן חודדה, שהצליח להשאיר את עירוני טבריה בליגת העל למרות הפחתת שמונה נקודות: "חד משמעית". גילי ורמוט ומשה פרימו סבורים אחרת ממנו | האזינו

(גודל טקסט)

לקראת משחק העונה הערב (שלישי, 20:30) בין בית"ר ירושלים להפועל באר שבע בטדי, עסקו אתמול בתוכנית הספורט של 103FM בשאלה המסקרנת: מי ראוי לזכות בתואר מאמן העונה בליגת העל.

האזינו לשיחה

את הדיון פתח יוני הללי, ששאל את גילי ורמוט ומשה פרימו: "אם בית"ר ירושלים תיקח העונה אליפות, ברק יצחקי הוא מאמן העונה שלכם?"

פרימו השיב באופן נחרץ: "בוודאי, אני תמיד בוחר את המאמן שזכה באליפות".

גם ורמוט לא היסס והשיב: "איזו שאלה, מה זאת אומרת? רגע יוני, אז מי?"

בתגובה הבהיר הללי כי מבחינתו אין כלל התלבטות, והסביר שהתואר צריך ללכת למאמן שהצליח להשאיר את קבוצתו בליגת העל למרות הפחתת שמונה נקודות: "אלירן חודדה מאמן העונה, חד-משמעית".

פרימו הגיב לבחירה של הללי: "כאשר חודדה נשאר בליגה, הוא מתמודד מול בני ריינה, הפועל ירושלים ואשדוד. לזכות באליפות זה לעבור את הפועל באר שבע, וההבדל בין המשימות הוא עצום".

לסיום הוסיף ורמוט אנקדוטה מעניינת: "המאמן הישראלי האחרון שלקח אליפות בליגת העל, מלבד ברק בכר, היה רן בן שמעון ב־2012 עם עירוני קרית שמונה. כלומר, עד העונה הזו רק בכר ומאמנים זרים זכו באליפויות. יצחקי או רן קוז'וך יהיו הבאים בתור".

מאמן עירוני טבריה אלירן חודדה | ברני ארדוב

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי