לאחר הדרבי התל אביבי האחרון לעונה, שהסתיים ב-1:1, נרשם עימות לא שגרתי על כר הדשא בין טייריס אסנטה לאליניב ברדה. טרם ידוע מה בדיוק קרה שם, אך מאמן הפועל תל אביב טען שמגן מכבי תל אביב אמר לו "לסתום את הפה".
יוסי אסלן טען בפודקאסט "הקונטרה" מבית הפודיום שהיחס לנושא בתקשורת הספורט מוטה ומצודד בברדה. לטעמו, הסיבה לכך היא שמדובר בשחקן זר מול מאמן ישראלי: "הרבה מאוד כלי תקשורת לקחו את הצד של ברדה ולא את של אסנטה. אם לטייריס אסנטה קוראים עומר אצילי או ירדן שועה או כל שחקן אחר שהתקשורת צריכה, הביקורת לא תהיה חד צדדית".
אסלן הוסיף: "במה שצולם אסנטה מוציא את ברדה קצת קטן, אני לא אומר שזה מעיד שלא היה שם כלום, אבל ממה שנתפס בטלוויזיה זה נראה ככה. לכן, החד צדדיות הזו מראה לי שאם הוא לא זר ואם לא מרגישים שצריכים אותו אחרי זה לא היו מרשים לעצמם, אבל מרשים לעצמם וחבל מאוד שזה ככה".
מה דעתך על הכתבה?