מכבי חיפה לקחה שחקן שהיה חתום לשנתיים במכבי ת"א: "נסגר תוך יומיים"

play
זכו בהגרלה. אוהדי מכבי חיפה | קובי אליהו
צפו: שער בכורה לרטנר, מכבי חיפה הביסה 0:3 את בית"ר, שאיבדה את הפסגה 03:15

שחקן הפועל באר שבע בעבר סיפר ב"מחוץ לקווים" על ההחלטה להיפרד ממנו: "ברגע שברק בכר אמר לי שהוא אחראי לזה, אמרתי לו שאני לא יכול לשחק בשבילו"

(גודל טקסט)

גיא חיימוב סיפר בפודקאסט "מחוץ לקווים" על סיום דרכו בהפועל באר שבע, שלדבריו נעשתה באופן שפגע בו. שוער העבר סיפר על ההחלטה שהתקבלה מאחורי הקלעים, השיחה הקשה עם ברק בכר והמעבר למכבי חיפה אחרי שכבר היה חתום במכבי תל אביב.

חיימוב שיתף: "לפני שיצאנו למחנה אימון אשתי עברה בית מעומר לבאר שבע. דיברתי עם אסי רחמים, אמרתי לו שהבנתי שיש דיבורים, אם יש משהו שיגידו לי. הכול טוב, נלחץ ידיים, עשינו שנתיים מדהימות והכול בסדר. הילדים שלי נכנסו לבית ספר חדש, שלא יתנו להם לעשות את המעבר הזה. אמרו לי שהכול בסדר".

חיימוב מאוכזב
חיימוב מאוכזב | ערן לוף

"כשיצאתי וזה קרה והחליטו שאני לא ממשיך, על זה התעצבנתי", הסביר. "כל המערכת ידעה שאני עובר, הם עזרו לילדים להתקבל לבית ספר, ברגע שזה קרה זה היה יום לפני משחק. היה לי חשוב לדבר עם ברק, שאלתי אותו אם הוא אחראי לזה. באותו זמן הוא אמר לי שכן, אני לא יודע אם הוא היה שותף להחלטה הזו, אבל ברגע שהוא אמר לי את זה אמרתי לו שאני לא יכול לשחק בשבילו".

על המעבר לכרמל: "המעבר למכבי חיפה לא היה על ההתחלה, היו דיבורים בקיץ אבל לא משהו שהיה רלוונטי. אני יכול להגיד, הייתי חתום במכבי תל אביב לשנתיים, בתנאי חשוב שפרדראג ראיקוביץ' יעזוב ואני אהיה שוער ראשון. איך שאלונה ברקת אמרה שאני עובר כשחקן חופשי מכבי חיפה נכנסה לתמונה, זה היה עניין של יום או יומיים והכול נסגר".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי