"לא אוהב את זה": האנזי פליק הגיב על הנפת דגל פלסטין של לאמין ימאל

play
ימאל ופליק | אימג'בנק GettyImages, Lluis GENE / AFP
לאמין ימאל מניף דגל פלסטין בחגיגות האליפות של ברצלונה 00:43

מאמן ברצלונה התייחס לראשונה לסערת הנפת הדגל על ידי כוכב הקבוצה בחגיגות האליפות: "בדרך כלל לא אוהב את הדברים האלה, אבל הוא ילד בן 18, זו ההחלטה שלו". וגם: ההצהרה לגבי המשך דרכו: "אחתום על חוזה חדש"

(גודל טקסט)

מאמן ברצלונה, האנזי פליק, התייחס היום (שלישי) לראשונה לסערת דגל פלסטין שהונף על ידי לאמין ימאל בחגיגות האליפות של הקבוצה.

"אני בדרך כלל לא אוהב את זה יותר מדי, אבל דיברתי איתו. הוא בגיר, הוא בן 18, זו ההחלטה שלו… היה מאוד מרגש לראות דמעות בעיניים של אנשים במהלך החגיגות" אמר האנזי פליק במסיבת העיתונאים של ברצלונה לקראת המשחק מול אלאבס במסגרת המחזור ה-36 של לה ליגה מחר (רביעי, 22:30).

לאמין ימאל | צילום מסך

המאמן המשיך והדגיש את החשיבות של החיבור לאוהדים: "הדבר הראשון שאנחנו צריכים לעשות הוא לשמח את האנשים. אני גאה בזה, ואמרתי את זה לשחקנים, זו הייתה עונה קשה בגלל פציעות, אבל מדהים לראות את העונה שעשינו ואת השיפור בחודשיים האחרונים, גם בהתקפה וגם בהגנה."

בנוסף, פליק אישר כי הוא צפוי להאריך את חוזהו במועדון: "אני מאוד שמח, אחתום על חוזה חדש בברצלונה. נמשיך עד 2028, ואם הכול ילך כשורה – נחליט להמשיך גם לעונה נוספת מעבר לכך".

עוד באותו נושא: ברצלונה בכדורגל, לאמין ימאל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי