השביתה עליה הודיעו בארגון השחקנים ממשיכה להכות גלים בקבוצות הליגה. הפועל חולון הודיעה הערב (חמישי) ששחקניה הישראלים הבהירו כי אין בכוונתם להתייצב למשחק מחר מול מכבי רעננה – אך המועדון יתייצב למשחק.
"בעקבות ההכרזה על שביתה מצידם של השחקנים הישראלים ברצוננו לעדכן שלאחר שיחה איתם נאמר לנו על ידם, ללא יוצא מהכלל, שהם מחויבים לשביתה ושאף אחד מהם לא יתייצב למשחק מחר", מסרו בחולון. "בעקבות החלטתם יעמדו לרשות המאמן והצוות המקצועי, נכון לעכשיו, חמישה שחקנים זרים אך למרות זאת אנחנו נופיע למשחק ונעשה מאמץ לעבות את הסגל".
בחולון סיכמו והוסיפו עקיצה ישירה: "צר לנו שכך הם פני הדברים אך לא ניכנע לסחטנות והחלטות חסרות הגיון בשלב זה של העונה".
בשעות הערב הודיעה במועדון על צירופו של המתאזרח ג'ורדן קובלין (25, 1.85 מטר), ששיחק בארץ בהפועל חיפה בליגת העל ובמכבי ראשון לציון בליגה הלאומית. השנה בגלל המצב הבטחוני לא שיחק אך לקראת סוף העונה שב לארץ והוחתם במכבי רחובות שסיימה את העונה במקום השני. הוא הספיק לשחק חמישה משחקים לפני שהודח יחד עם קבוצתו ברבע גמר הפלייאוף
מה דעתך על הכתבה?