Sport1 Banner

מכבי ראשון לציון האריכה את חוזהו של המאמן גיא קפלן: "מביא יציבות"

קפלן מונה במקומו של שרון דרוקר במהלך העונה, וניצח בעשרה מ-17 משחקיו כמאמן הקבוצה: "הבחירה להמשיך יחד היא חלק מרצון לבנות קבוצה תחרותית שמזוהה עם ערכים של עבודה קשה ומחויבות"

(גודל טקסט)

מכבי ראשון לציון הודיעה היום (שישי) על הארכת חוזהו של המאמן גיא קפלן לעונה נוספת. קפלן מונה במקומו של שרון דרוקר במהלך העונה, וניצח בעשרה מ-17 משחקיו כמאמן הקבוצה.

בהודעה נכתב: "גיא מביא איתו חשיבה מקצועית, מחויבות יומיומית וסטנדרטים גבוהים, ומהווה עוגן משמעותי בתהליך שהמועדון עובר. הדרך שהוא מוביל מתבססת על עבודה יסודית, חיבור לשחקנים ואמונה בהתפתחות מתמשכת. ההמשכיות הזו חשובה לנו, ואנחנו בטוחים שהיא תאפשר לנו להמשיך לבנות, להתקדם ולשאוף גבוה".

גיא קפלן, מאמן מכבי ראשון לציון
| אודי ציטיאט

יו"ר המועדון, ארז בן חיים: "גיא מביא יציבות ובהירות מקצועית, עם יכולת לקדם שחקנים ולחבר את הקבוצה לכדי שלם אחד. הבחירה להמשיך יחד היא חלק מתכנון רחב קדימה, מתוך רצון לבנות קבוצה תחרותית שמזוהה עם ערכים של עבודה קשה, מחויבות ושאיפה מתמדת להשתפר. אנחנו שמחים להמשיך יחד".

עוד באותו נושא: מכבי ראשון לציון

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי