בתקשורת האנגלית טענו מוקדם יותר היום (שבת) שטוטנהאם צריכה למכור את מנור סולומון ולמצוא לו "בית קבוע". עם זאת, ב"דה ספרס ווב" שמסקר את הקבוצה מעריכים שהישראלי יקבל הזדמנות נוספת, למרות חוסר ההתלהבות מצד חלק מהאוהדים.
סולומון, שמושאל העונה לפיורנטינה, סייע לקבוצה להבטיח הישארות בסרייה A אחרי 0:0 מול גנואה. הישראלי פתח בהרכב והשלים משחק מלא, השלישי שלו ברציפות מפציעה. סולומון שותף ב-17 משחקים העונה, כבש פעמיים ובישל פעם אחת, למרות שסבל מלא מעט פציעות לאורך התקופה באיטליה.
לפי הדיווח, שחקן הכנף יחזור בקיץ לטוטנהאם וינסה להיאבק על מקומו אצל רוברטו דה זרבי. באנגליה מעריכים כי הקשר ביניהם עשוי לעזור לישראלי "להחיות מחדש" את הקריירה שלו בלונדון, אחרי שפתח רק בשישה משחקים מאז שהצטרף למועדון ב-2023.
עוד נטען כי אם טוטנהאם תרד לצ'מפיונשיפ, סולומון עשוי להפוך לשחקן משמעותי במיוחד עבור הקבוצה, לאור ההצלחה שלו בעונה שעברה בלידס יונייטד, אז כבש 10 שערים ובישל 12 נוספים ב-41 הופעות בליגה השנייה באנגליה.
מה דעתך על הכתבה?