"מטעמי ביטחון וחציצה": היציע בו ימוקמו אוהדי הפועל תל אביב בטדי

play
אוהדי הפועל תל אביב | דני מרון
צפו בתקציר: הפועל ב"ש עשתה צעד נוסף לאליפות עם 0:2 על הפועל תל אביב 05:38

בהחלטה מפתיעה של המשטרה, האדומים יחלקו את היציע הדרומי עם אוהדי בית"ר ירושלים במחזור הסיום. לאור זאת, תידרש חציצה משמעותית בתוך היציע

(גודל טקסט)

במשחק החוץ מול בית"ר ירושלים ביום שבת (21:00) במחזור הסיום של העונה, אוהדי הפועל תל אביב ימוקמו ביציע הדרומי באצטדיון טדי, כך החליטה משטרת ירושלים, לדבריה ההחלטה נובעת מטעמי ביטחון וחציצה בין מחנות האוהדים – גם מחוץ לגבולות האצטדיון.

מדובר בהחלטה תמוהה בגלל שגם אוהדים של בית"ר ירושלים יהיו ביציע הדרומי – כך שיהיה צורך בחציצה משמעותית. אוהדי הפועל תל אביב יקבלו כ-3,000 כרטיסים למשחק.

בדרך כלל האוהדים של היריבות ממוקמים ביציע הצפוני בטדי, אבל בגלל שמדובר במשחק נפיץ, כזה שבסיומו בית"ר ירושלים עשויה לזכות באליפות ראשונה אחרי 18 שנה, המשטרה רוצה הפרדה וחציצה מלאה גם מחוץ לאצטדיון, בחניות ובשאטלים שיסופקו לאוהדי היריבה.

אוהדי הפועל תל אביב מול הפועל פתח תקוה
אוהדי הפועל תל אביב | קובי אליהו

מנויי היציע הדרומי של בית"ר שירצו לעבור ליציע הצפון מרכזי יוכלו לעשות זאת. בבית"ר ניסו לשנות את ההחלטה, אבל משטרת ירושלים התעקשה על והבהירה כי לא תחזור בה מההחלטה, בטענה שהיו יותר מדי מקרי אלימות סביב האצטדיון במשחקים האחרונים.

עוד באותו נושא: בית"ר ירושלים, הפועל תל אביב

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי