קיילה סימונס שוב מוכיחה למה היא אחת מכוכבות הספורט הכי מדוברות באינסטגרם. שחקנית הכדורעף לשעבר, שכבר מזמן הפכה לאושיית רשת עם כמעט מיליון עוקבים, שיתפה סדרת תמונות חדשה מהחופשה שלה בבהאמה – וכצפוי, העוקבים לא נשארו אדישים.
סימונס בת ה-30, ששיחקה בעבר כדורעף במכללת מרשל בארצות הברית, הצטלמה על רקע חופים לבנים, מים צלולים ושמש יוקדת. באחת התמונות היא נראית יושבת על מתנפח ענק בתוך המים, ובאחרת היא מצטלמת על קו החוף בביקיני ורוד קטן, בזמן שהגלים שוטפים את החול סביבה. לצד הפוסט כתבה בקצרה: "בהאמה חלק 2".
אזור התגובות התמלא במהירות במחמאות. "עוצרת נשימה", כתב אחד העוקבים, אחר הוסיף: "אלוהית" ושלישי סיכם בפשטות: "איזו לוהטת". כמו שקורה כמעט בכל פוסט שלה, גם הפעם התמונות הצליחו להפוך תוך זמן קצר לשיחת היום בקרב המעריצים שלה.
מאז שעזבה את עולם הכדורעף, סימונס בנתה לעצמה קריירה חדשה לגמרי ברשת – כזו שמשלבת בין עבר ספורטיבי, חופשות יוקרתיות, צילומי אופנה ולוקים נועזים במיוחד. עם יותר מ-970 אלף עוקבים באינסטגרם, נראה שגם הפעם היא ידעה בדיוק איך לגרום לכולם לעצור את הגלילה.
מה דעתך על הכתבה?