מנהלת ליגת העל כדורסל הודיעה הערב (שלישי) כי החליטה לבטל את ערב הגאלה שתכננה לסיום עונת הכדורסל, לאור האירועים האחרונים. כזכור בסוף השבוע שבתו השחקנים הישראלים מפעילות, ולא שיחקו במשך שלושה ימים, כשחמישה משחקים משוחקים ללא שחקנים ישראלים בכירים.
"לאחר מחשבה והתלבטות, החלטנו לבטל את טקס מצטייני העונה של ליגת ווינר סל, אשר תוכנן להתקיים ביום שישי, 29 במאי", נכתב בהודעת מנהלת הליגה, "בעת הזו, אנו סבורים כי זה אינו הזמן המתאים לחגיגות, לטקסים או לאירועי ראווה. כעת נדרש מאתנו לעסוק בשיקום האמון ובאיחוי הקרעים שנפערו בתקופה האחרונה".
"חשוב לנו להדגיש כי אנו נפעל למצוא את הזמן והמועד הראויים להענקת פרסי ההצטיינות של העונה, במתכונת צנועה יותר, שתתאים לרוח התקופה ולמצב הדברים כיום".
משחקי פלייאוף ליגת העל ייצאו לדרך ב-31 במאי, כשרבע גמר הפלייאוף ישוחק בשיטת הטוב משלושה משחקים, ואחרי שנים רבות חצי הגמר והגמר ישוחק בשיטת הטוב מחמישה משחקים. נכון לעכשיו שבע קבוצות הבטיחו את מקומם בפלייאוף.
מה דעתך על הכתבה?