Sport1 Banner

איתי רוטמן נפרד מהפועל פתח תקוה, זה המועדון בו הוא צפוי לחתום

play
עומר פרץ | קובי אליהו
צפו: מכבי ת"א סיימה ב-2:2 נגד הפועל פ"ת, דור פרץ מלך שערי הליגה 04:01

גם הפועל תל אביב מעוניינת בבלם שקיבל זימון לנבחרת ישראל, אך הוא צפוי לחתום בשורות האלופה הטרייה

(גודל טקסט)

לאחר ה-2:2 של הפועל פתח תקוה מול מכבי תל אביב הערב (שבת), איתי רוטמן נפרד באופן רשמי מחבריו לקבוצה. הבלם צפוי לחתום בהפועל באר שבע על חוזה לשלוש שנים.

שחקן הפועל פתח תקוה, איתי רוטמן, מול שחקן מכבי תל אביב, יונס מלדה
בדרך לאלופה. רוטמן | קובי אליהו

גם הפועל תל אביב מתעניינת אבל נראה כי הדברים כבר סגורים לכיוון הפועל באר שבע. סוכנו של הבלם גלעד קצב אמור להיפגש מחר או לכל המאוחר עד אמצע השבוע עם הבעלים של הפועל באר שבע אלונה ברקת כדי לסגור חוזה רב שנתי. הפועל באר שבע זקוקה לבלם ישראלי במקום אור בלוריאן שעוזב לארצות הברית כאשר יש סימן שאלה גדול גם לגבי מיגל ויטור שנחשב אף הוא לישראלי ויתכן שלא ימשיך.

בלם נוסף, מתן בלטקסה, שיכול לשחק כמגן שמאלי, אמור להישאר בהפועל באר שבע למרות שיש לו גם הצעה ממכבי תל אביב. רוטמן עשה שידרוג גדול לעצמו העונה, זכה לזימון לנבחרת ישראל, וכשאלונה ברקת צריכה לבנות את מצבת הבלמים שלה לעונה הבאה היא צריכה לצרף בלם זר נוסף וגם לצרף בלם ישראלי ורוטמן הוא בהחלט אופציה טובה מבחינתה.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי