Sport1 Banner

דיווח: יובנטוס מתכננת להקדים את טוטנהאם במאבק על שחקן ליברפול

על פי העיתונאי ג'אנלוקה די מרציו, הגברת הזקנה סימנה את המגן אנדי רוברטסון, שעוזב את המרסיסיידרס ויהפוך לשחקן חופשי בקיץ. מנגד, התרנגולים מחזיקים בעדיפות, אך במועדון האנגלי קיימים ספקות לגבי מהירותו

(גודל טקסט)

לפי דיווח של העיתונאי הבכיר, ג'אנלוקה די מרציו, יובנטוס מנסה להיכנס לתמונה ולהקדים את טוטנהאם במאבק על החתמתו של המגן השמאלי של ליברפול, אנדי רוברטסון, שצפוי להפוך לשחקן חופשי בקיץ הקרוב.

על פי הדיווח, יובנטוס כבר פנתה וביררה לגבי רוברטסון, כאשר חוזהו בליברפול יסתיים ב-30 ביוני 2026 והוא צפוי לעזוב את המועדון. במקביל, בטוטנהאם מעוניינים בשחקן ואף מחזיקים ב"עדיפות" במגעים מולו לאחר שהבטיחו את הישארותם בליגה. בהמשך אף צוין כי פבריציו רומאנו עשוי לעדכן בקרוב בהתפתחויות נוספות סביב העסקה.

אנדי רוברטסון שחקן ליברפול | Alex Livesey

עם זאת, הכותב הביע הסתייגות מהמהלך האפשרי, וטען כי אף שמדובר בשחקן איכותי, בגיל 31 רוברטסון כבר איבד מעט מהמהירות שלו, והוא אינו משוכנע שזה סוג הרכש שטוטנהאם צריכה לבצע, גם אם הוא מביא עמו ניסיון, מנהיגות ויכולת מסירה גבוהה.

עוד נכתב כי אם העסקה תצא לפועל, היא עשויה להיות חלק ממסלול של החתמות חופשיות מוקדמות מצד טוטנהאם, כולל גם התעניינות בבלם בורנמות' מרקוס סנסי. המועדון, לפי התכנון, שואף לסגור חלק מהמהלכים המוקדמים במהירות ולאחר מכן להתמקד בעסקאות הגדולות יותר ובשחרורים, עם מחשבה קדימה לחלון ההעברות ולאחר המונדיאל.

לבסוף מצוין כי ייתכן שרוברטסון בעל ניסיון רב בפרמיירליג, יעדיף להישאר באנגליה, אך בשלב זה לא ברור מה יובנטוס מציעה או האם לשחקן יש עניין במעבר לאיטליה. ההערכה היא שהתמונה תתבהר בקרוב.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי