Sport1 Banner

סערה בלונדון: כוכב צ'לסי ביקש לעזוב – ריאל מדריד וסיטי כבר בתמונה

לפי דיווחים באנגליה, הקשר הארגנטינאי כבר הודיע לבלוז על רצונו לעזוב בקיץ, כאשר במועדון דורשים 120 מיליון יורו והסוכן שלו כבר יצר קשר עם סגנית אלופת ספרד

(גודל טקסט)

לפי דיווחים בכלי תקשורת באנגליה, צ'אבי אלונסו, בן ה-44, שנמצא בתחילת דרכו כמאמן צ'לסי, כבר מבין שיש לו לא מעט עבודה, כאשר מעבר לפן המקצועי והעובדה שהקבוצה תתמקד בעיקר בפרמיירליג ללא השתתפות באירופה בעונה הבאה, הדאגה המרכזית שלו כעת היא האפשרות לעזיבה של שחקני מפתח.

במרכז הסיפור עומד אנסו פרננדס (25), שלפי אותם דיווחים כבר הודיע למועדון כי הוא מעוניין לעזוב בקיץ הקרוב. בצ'לסי השיבו כי כדי לאפשר את שחרורו יידרשו 120 מיליון יורו – סכום רכישתו המקורי של הקשר הארגנטינאי.

אנסו פרננדס | GettyImages

עוד נכתב כי חאבייר פאסטורה, סוכנו של השחקן, כבר יצר קשר עם ריאל מדריד בניסיון לקדם את מעברו, כאשר מדובר באפשרות המועדפת על פרננדס עצמו. במקביל, גם מנצ'סטר סיטי הוזכרה כאחת מהמתעניינות, אך כמו ריאל מדריד גם היא אינה מוכנה לעמוד בדרישת הסכום הגבוה. בסיום עונה שבה כבש 15 שערים ובישל שבעה, פרננדס דורג במקום השני בבחירת שחקן העונה של צ'לסי.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי