Sport1 Banner

רפאל לאאו הצית מחדש את השמועות הקושרות אותו למנצ'סטר יונייטד

play
רפאל לאאו | GettyImages
תיקתקנו, 28.5 05:38

דבריו של שחקן הכנף הפורטוגלי בפודקאסט "Cernucci" העלו מחדש את האפשרות שיעבור לאולד טראפורד, על אף הדיווחים באיטליה שיישאר ברוסונרי, שפיטרו את מסימיליאנו אלגרי

(גודל טקסט)

רפאל לאאו עורר מחדש את השמועות סביב עתידו במילאן, לאחר שהודה כי מנצ'סטר יונייטד היא הקבוצה האנגלית שהוא הכי אוהב לצפות בה.

בריאיון לפודקאסט "Cernucci", נשאל הקיצוני הפורטוגלי האם הוא עוקב אחרי הפרמיירליג והשיב: "כן, ברור". כשנשאל אילו קבוצות הוא אוהב, אמר: "אני אוהב את יונייטד בגלל שהאליל שלי הוא כריסטיאנו רונאלדו. אז בעבר הייתי צופה בהם הרבה. אני גם אוהב את ארסנל".

רפאל לאאו, מילאן | GettyImages, Marco Luzzani

ההתבטאות של לאאו מגיעה על רקע אי הוודאות סביב עתידו בסן סירו, לאחר שמילאן סיימה מחוץ למקומות המובילים לליגת האלופות. לפי הדיווחים באיטליה, הנהלת המועדון עשויה להקשיב להצעות עבור שחקנים בכירים כדי להתמודד עם ההשלכות הכלכליות של אי ההעפלה.

למרות הספקולציות, ב-"La Gazzetta dello Sport" דווח כי לאאו דווקא מעוניין להישאר במילאן ולשים מאחוריו את העונה המאכזבת. על פי הדיווח, הוא אף עדכן את זלאטן איברהימוביץ' ברצונו להמשיך במועדון.

עוד נטען כי השינוי הטקטי תחת מסימיליאנו אלגרי, שכבר פוטר מתפקידו כמאמן הקבוצה השבוע, פגע ביכולת של לאאו, לאחר שנדרש לשחק בעמדה מרכזית ולא בתפקידו הטבעי באגף.

במקביל, הכוכב הפורטוגלי נכלל בסגל המורחב של נבחרת פורטוגל לקראת מונדיאל 2026, כאשר עתידו במילאן צפוי להתבהר רק לאחר הטורניר.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי