Sport1 Banner

דאבל כפול בכדורמים: גוש זבולון ויקנעם אלופות המדינה

הפועל גוש זבולון, אלופת הגברים בכדורמים | גלעד קוולרצ׳יק

אחרי הזכייה בגביע, הקבוצה מהצפון גברה 8:13 על גבעת חיים; נציגת הנשים ניצחה 6:8 את אס"א תל אביב וחגגה צלחת 11 ברציפות

(גודל טקסט)

הפועל גוש זבולון אצל הגברים והפועל יקנעם אצל הנשים זכו באליפות המדינה בכדורמים, בסיומו של ערב חגיגי בבריכה במכון וינגייט. שתי הקבוצות, שזכו לפני פחות משבועיים גם בגביע המדינה, השלימו דאבל ונעלו את עונת 2025/26.

הפועל יקנעם, אלופת המדינה בכדורמים
| יח"צ – חד פעמי, גלעד קוולרצ׳יק

בגמר הגברים גברה גוש זבולון 8:13 על הפועל גבעת חיים, בשחזור גמר הגביע. גבעת חיים פתחה טוב, אך עידו גולדשמידט הוביל מהפך במחצית השנייה, סיים עם שלושה שערים, נבחר ל-MVP וסייע לקבוצתו לזכות באליפות ה-11 בתולדותיה. עוד כבשו למנצחת קאי הלוי, אמיר שפריר ודור קוטר עם צמדים.

בגמר הנשים ניצחה הפועל יקנעם 6:8 את אס"א תל אביב במשחק צמוד ודרמטי, והשלימה דאבל לצד אליפות 11 ברציפות. אס"א הציגה יכולת הגנתית משופרת ומשחק מצוין של השוערת ענבר גבע, אבל הניסיון של יקנעם הכריע בדקות הסיום, עם שער של דר מנקרמן שסגר את הסיפור.

שונית סטרוגו, מלכת שערי הליגה עם 69 שערים, סיכמה: "זה לא היה המשחק הכי טוב שלנו העונה, אבל אחרי כל מה שעברנו השנה – לזכות ככה זה אפילו מתוק יותר". יו"ר איגוד הכדורמים רונה פרוינד עמיצור ומנכ"לית האיגוד דנה טרטצקי-גתוע בירכו את האלופות וסיכמו עונה תחרותית ומרתקת לענף.

עוד באותו נושא: כדורמים

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי