בלם העבר תומר בן יוסף התארח בפודקאסט "מחצית בשכונה" עם רון עמיקם מבית ספורט1. בין היתר סיפר על האכזבה מאיציק קורנפיין שלא אישר לו מעבר מבית"ר ירושלים למכבי תל אביב, על המעבר הכושל להפועל תל אביב וההבנה שגופו כבר אינו עומד יותר בעומס, וכן על ההחלטה לוותר על חוזה ארוך טווח ולפרוש מכדורגל לאחר עונה שבה לא שיחק במדים האדומים.
צפו ב"מחצית בשכונה" עם תומר בן יוסף
על ניסיון המעבר מבית"ר ירושלים למכבי תל אביב, סיפר: "הייתה לי הזדמנות, אבי נמני רצה שאני אבוא למכבי תל אביב, ואיציק קורנפיין סירב, וזה ממש ביאס אותי. ממש התאכזבתי ממנו. הוא ידע שאריק בנאדו ושמעון גרשון לא יישארו לתמיד, ושמי שיישאר זה תומר, ואז הוא יחזיק את בית"ר ירושלים. זה היה ממש לקראת הסוף של ארקדי גאידמק. רציתי לעבור, ואיציק לא רצה, כי הוא ידע מה יהיה אחר כך. לא הסתכסכנו בגלל זה, אבל זה שבר אותי קצת. הייתי כבר כמעט שנתיים בלי לשחק, אז תן לי להתקדם – זה איכשהו עצר ותקע אותי".
בהמשך התייחס לתקופה בה הצטרף להפועל תל אביב, במדיה לא רשם אפילו הופעה אחת: "הגעתי להפועל תל אביב, ושם כבר הרגשתי שאני לא יכול יותר. הברכיים, הרגליים, הכאבים – זה כבר לא היה אותו דבר".
עוד סיפר על ההצעה שקיבל לאחר מכן מהפועל עכו: "רפי כהן רצה אותי בהפועל עכו, הציע לי חוזה לשלוש שנים עם סכום של כמה עשרות אלפים, אבל כבר לא רציתי. ידעתי מה אני מסוגל לתת ומה אני לא, ולא רציתי לשקר. כבר לא יכולתי. בדיעבד יכולתי לקחת את החוזה ולנסות, אבל לא… זה היה כבר משהו פנימי. הרגשתי שאני לא יכול לתת את מה שמצפים ממני".
לסיום הוסיף: "אפשר לקרוא לזה פראייר, אבל משלמים לשחקן ומצפים ממנו לתפוקה מסוימת. לשקר בשביל עוד אפס בבנק? לאן אנחנו רצים? אני לא מבין. אנחנו רצים כל היום אחרי הזנב שלנו. למה? לא חיפשתי שיעריכו אותי. עשיתי את המקסימום שאני יכול, וכשהרגשתי שאני כבר לא שם – יצאתי החוצה. ככה זה צריך להיות".
מה דעתך על הכתבה?