Sport1 Banner

"תחילתו של עידן חדש": בצל האכזבה, ארסנל ערכה חגיגות אליפות

play
שחקני ארסנל על האוטובוס במצעד האליפות | רויטרס
אוהדי ארסנל חוגגים זכייה באליפות 01:57

השחקנים שמו בצד את האכזבה מגמר ליגת האלופות והצטרפו לכ-800 אלף אוהדים בחגיגות הרשמיות של האליפות הראשונה מאז 2004

קבוצות: ארסנל
(גודל טקסט)

ארסנל החמיצה הזדמנות לזכות לראשונה בהיסטוריה בליגת האלופות כשהפסידה אתמול (שבת) לפריז סן ז'רמן בגמר ליגת האלופות בדו-קרב פנדלים, אבל חזרה היום ללונדון לכבוד חגיגות גדולות. בעיר מתקיים מצעד האליפות של התותחנים, שהחזירו את התואר בפרמיירליג אחרי 22 שנים ארוכות.

על פי ההערכות, כ-800 אלף אוהדים צבעו את הרחובות באדום. אם המספרים של המשטרה נכונים, ארסנל שברה את השיא של ליברפול מהשנה שעברה עם 750 אלף אוהדים. למנצ'סטר יונייטד לאחר הטרבל ב-1999 היו כחצי מיליון אוהדים בחגיגות.

עוד לפני העלייה לאוטובוס, אמר המגן/קשר הצעיר מיילס לואיס-סקלי: "זה אומר הכול עבורי לחלוק את הרגע הזה עם האנשים שלנו. לראות כאן את המשפחה שלי זה תמיד משהו מיוחד, וזה בהחלט הולך להיות מרגש. השבועות האחרונים היו פשוט מדהימים. אני מרגיש שזה תחילתו של עידן חדש. ואני מרגיש שאנחנו מוכנים לצאת ולהגשים את החלומות שלנו. מיקל ארטטה תמך בי לאורך כל הדרך, לאורך כל המסע שלי. אני כל כך אסיר תודה לו, וכל מה שאני יכול לעשות הוא להחזיר לו על האמון שנתן בי".

על ההפסד בגמר: "זה מאכזב, כי כשאתה כל כך קרוב לחלום, למטרה, ומרגיש שבסופו של דבר פספסת אותה במעט, זה כואב. אבל כמו שמיקל אמר, זה רק מוסיף עוד דלק לאש, ואנחנו נשתמש בזה לטובתנו".

מצעד האליפות של ארסנל
אוהדי ארסנל בכל מקום | רויטרס
שחקני ארסנל על האוטובוס במצעד האליפות
השחקנים על האוטובוס | רויטרס
מצעד האליפות של ארסנל
העשן מהאבוקות גרם גם לשחקנים לשפשף את העיניים | רויטרס

מרטין אודגור הוביל את החגיגות, דקלן רייס שר ואיבד את הקול. "אני אוהב את הקבוצה הזאת, אני אוהב את המנג'ר הזה", אמר. "בעונה הבאה אחזור כדי לזכות בעוד תארים".

גבריאל מרטינלי אמר: "זה מדהים לחלוק את הרגע הזה עם האוהדים".

עוד באותו נושא: ארסנל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי