Sport1 Banner

מהפכה במכבי פ"ת: שני חיזוקים, החתמה מפתיעה – ורמז לעזיבה גדולה

play
שחקני מכבי פתח תקוה | אודי ציטיאט
קליפ שערי העונה 2025/26 02:36

יום עמוס בהחתמות אצל העולה החדשה: הבלם הקפריסאי פאבלוס קוריאה הצטרף לקבוצתו של זיו אריה, השוער חזר למועדון שבו גדל, ואריאל לוגסי האריך את חוזהו

(גודל טקסט)

מכבי פתח תקוה הודיעה היום (שישי) על החתמתו של השוער דור חברון, שחוזר למועדון בו גדל וחתם לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת. חברון, בן 24 וגובהו 1.88 מטר, שב לקבוצה אחרי מספר שנים בליגה הלאומית, במהלכן צבר ניסיון במגוון תחנות.

חברון גדל במחלקת הנוער של מכבי פתח תקוה והיה חלק מקבוצת הנוער שזכתה באליפות ההיסטורית בעונת 2018/19. בהמשך עלה לקבוצה הבוגרת ונטל חלק בעונת העלייה לליגת העל, כמו גם במסע שהסתיים בגמר גביע המדינה.

דור חברון שוער מכבי פתח תקוה | צילום מסך, האתר של מכבי פתח תקוה

ההחתמה עשויה להעיד גם על ההיערכות של המועדון לקראת עזיבתו של מרקו וולף. השוער נמצא על הכוונת של הפועל באר שבע, ונדמה כעת כי מעברו לאלופה קרוב. אם העסקה תצא לפועל, חברון ומאור ארליך צפויים להיות שני השוערים הבכירים בסגל של זיו אריה בעונה הקרובה.

בשעות הצהריים הודיעה הקבוצה גם על החתמתו של הבלם הקפריסאי פאבלוס קוריאה לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת. קוריאה בן ה-27, שמתנשא לגובה 1.86 מטר, הוא שחקן נבחרת קפריסין עם שלוש הופעות בינלאומיות, ובשנים האחרונות שיחק בליגות הבכירות בקפריסין ובהונגריה.

בעונה החולפת רשם קוראה שש הופעות בלבד במדי נירג'האזה ההונגרית, ולפני כן צבר ניסיון משמעותי באנורתוזיס פמגוסטה הקפריסאית, במדיה ערך 103 הופעות.


ההחתמה עשויה להעיד גם על ההיערכות של המועדון לקראת עזיבתו של מרקו וולף. השוער נמצא על הכוונת של הפועל באר שבע, ונדמה כעת כי מעברו לאלופה קרוב. אם העסקה תצא לפועל, חברון ומאור ארליך צפויים להיות שני השוערים הבכירים בסגל של זיו אריה בעונה הקרובה.

לאחר החתימה אמר חברון: "משפחה יקרה, כמה אני מתרגש לחזור. יש לי המון עבודה והמון מה להוכיח. אני בא לעבוד קשה, וביחד עם זיו והצוות לצאת לעונה מיוחדת בליגה שאנחנו שייכים לה. מחכה לפגוש אתכם".

פאבלוס קוריאה | צילום מסך, האתר של מכבי פתח תקוה

בנוסף, אריאל לוגסי האריך את חוזהו עד סוף 2029. השחקן, שהחל את הפריצה המיוחלת בעונה שעברה, נפצע בתחילת העונה ברצועה הצולבת ונאלץ לעבור תקופת שיקום ממושכת. בחודשים האחרונים הוא חזר בהדרגה לאימונים מלאים, וכעת צפוי להיות כשיר לפתיחת האימונים ולמחנה האימונים.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי