בברצלונה מבהירים כי אין בכוונתם להיגרר למאבק הצעות על חלוץ אתלטיקו מדריד, חוליאן אלברס, גם על רקע האפשרות שריאל מדריד תיכנס למרוץ עם הצעה אפשרית של עד 150 מיליון יורו – כפי שנרמז על ידי פלורנטינו פרס במהלך קמפיין הבחירות האחרון של הנשיא.
לפי דיווחים בספרד, ברצלונה כבר סימנה את אלברס כמועמד מרכזי לחיזוק ההתקפה, והגישה לאתלטיקו הצעה הנעה סביב 100 מיליון יורו. עם זאת, במועדון ממדריד סבורים כי מדובר בסכום נמוך מדי עבור שחקן ברמתו של כוכב נבחרת ארגנטינה ואחד החלוצים הטובים בעולם.
המו"מ בין הצדדים מוגדר כקשה, בין היתר על רקע המתיחות הקיימת בין המועדונים. באתלטיקו, כך לפי אותם דיווחים, לא ממהרים לשחרר את השחקן – אך כן עשויים לשקול זאת במקרה של הצעה מתאימה.
כניסה אפשרית של ריאל מדריד לתמונה עשויה לשנות את כל העסקה ולהקפיץ משמעותית את תג המחיר, אך נכון לעכשיו בברצלונה מבהירים כי לא יחרגו מהמסגרת הכלכלית שהוגדרה לעסקה ולא ישלמו יותר ממאה מיליון יורו.
במקביל, אלברס כבר דחה הצעת הארכת חוזה מאתלטיקו מדריד, מתוך רצון לבחון מעבר לקבוצה חדשה ותחרותית יותר כבר בקיץ הקרוב. במועדון הקטלוני ממתינים כעת להתפתחות מצד השחקן עצמו, ומצפים ממנו שיבהיר אחת ולתמיד את כוונותיו להמשך הדרך.
מה דעתך על הכתבה?