יאניס אנטטוקומפו היה קרוב למעבר לברוקלין נטס, כך על פי דיווח בארצות הברית. לפי סקופ בי רובינסון, ברוקלין ומילווקי כבר הגיעו בעונה שעברה לסיכום עקרוני על של טרייד שהיה עשוי לשלוח את הסופרסטאר היווני לנטס.
לפי הדיווח, השיחות בין הצדדים התקדמו לשלב משמעותי, והאפשרות לעסקת ענק כבר נראתה ממשית. עם זאת, הטרייד לא הושלם בסופו של דבר ונעצר לפני שהגיע לקו הסיום.
בדיווח לא נחשפו השמות שהיו אמורים לעבור למילווקי במסגרת העסקה, אך נטען כי הצדדים כבר גיבשו מסגרת טרייד. על פי ההערכות, ברוקלין הייתה נדרשת לוותר על חלק מהגרעין הצעיר שלה – בתוכו בן שרף ודני וולף – לצד בחירות דראפט, כדי לצרף שחקן בסדר הגודל של אנטטוקומפו.
בנוסף, בארצות הברית נטען כי אחד החששות של הנטס היה הצורך האפשרי לפנות מקומות בסגל גם לאחיו של יאניס, תנאסיס ואלכס אנטטוקומפו. אותם שיקולים, לצד השלכות מקצועיות וארגוניות נוספות, האטו את המגעים ומנעו מהעסקה להפוך לרשמית.
אם העסקה הייתה יוצאת לפועל, אנטטוקומפו היה הופך לפנים של הבנייה מחדש בברוקלין ולאחת ההחתמות הגדולות בתולדות המועדון. דווח שהנטס בחנו ברצינות את האפשרות לצרפו, אך בסופו של דבר בחרו שלא להשלים את המהלך.
יאניס צפוי להרוויח 58.5 מיליון דולר בעונה הבאה, ובחוזהו קיימת אופציית שחקן בגובה 62.8 מיליון דולר לעונת 2027/28. אם יבחר שלא לממש אותה, הוא יוכל להפוך לשחקן חופשי בקיץ 2027.
מה דעתך על הכתבה?