גבריאלה מורה, דוגמנית ברזילאית בת 21, ממשיכה למשוך תשומת לב רבה ברשתות החברתיות במהלך מונדיאל 2026, כשהיא מזוהה על ידי רבים כאחת האוהדות הבולטות והמדוברות של נבחרת ברזיל.
מורה, שלה יותר משלושה מיליון עוקבים באינסטגרם, נוהגת להציג את עצמה בפני קהל מעריציה כמי ש"נוצרה בברזיל". על פי הדיווחים, היא עברה להתגורר בארצות הברית במהלך שנות נעוריה, ומאז ביססה את מעמדה כאושיית רשת ודוגמנית מצליחה.
בשנים האחרונות צברה פופולריות בזכות תכני אופנה, יופי ולייף-סטייל, אך הפריצה הגדולה שלה הגיעה בתצוגת האופנה של ויקטוריה'ס סיקרט בשנת 2025.
2004 doğumlu Gabriela Moura'nın tercih ettiği bikini modeli beğeni topladı. pic.twitter.com/0Ln6oN4wRp
— Daily Magazin (@daily_magazin) May 29, 2026
מורה שיתפה פעולה עם שורה של מותגים בינלאומיים מוכרים, בהם ניוטרוג'ינה, איב סן לורן, לוריאל ומטא, ובשנת 2026 הצטרפה גם לנבחרת הדוגמניות של מגזין ספורטס אילוסטרייטד סווימסוט.
מאז הצטרפותה למגזין, הפכה לחשופה יותר לקהל בינלאומי רחב וזכתה לפופולריות גוברת ברחבי העולם. ברשתות החברתיות היא מרבה לפרסם תכנים מעולם האופנה והחוף, ולעיתים קרובות נראית בלבוש המזוהה עם צבעי נבחרת ברזיל – ירוק וצהוב.
GABRIELA MOURA.. pic.twitter.com/Rax47reuyR
— BRO (@Tolly_Tweetz) June 5, 2026
לקראת המונדיאל הנערך בארצות הברית, קנדה ומקסיקו, זכתה מורה לתשומת לב רבה מצד אוהדי הכדורגל, שהרעיפו עליה מחמאות ברשתות החברתיות. בין היתר נכתבו עליה תגובות כמו: "היא ויקטוריה'ס סיקרט", "הבחורה הכי יפה שאני מכיר", "את מדהימה, גבי" ו"מלכה שלי".
במקביל, נבחרת ברזיל פתחה את דרכה במונדיאל בתיקו 1:1 מאכזב מול מרוקו שנערך באצטדיון מטלייף, כאשר גם סביב היציעים והאוהדים נרשמה לא פחות התעניינות מאשר על כר הדשא.
מה דעתך על הכתבה?