בבית"ר ירושלים כבר חתמו על כל המסמכים הקשורים לעסקת יוג'ין אנסה, כולל השינויים שנדרשו, ובמועדון מאמינים כי לכל המאוחר עד מחר יחתום שחקן הכנף לשנתיים עם אופציה לעונה נוספת.
אנסה, שעוזב את מ.ס. אשדוד בעקבות ירידת הליגה, המתין תקופה להצעה מחו"ל לפני שהחל לקדם את המו"מ עם בית"ר ירושלים. בתחילה הדרישה הייתה לחוזה לשלוש עונות, ולאחר מו"מ סוכם על שנתיים עם אופציה לעונה שלישית.
בבית"ר ערכו בדיקות בנוגע לתהליך שבו אנסה מבקש לקבל אזרחות ישראלית, והבינו שברגע שיעבור לבירה ניתן יהיה לקדם זאת. לאחר הבדיקות, הערכת העבודה בבית"ר היא כי בחודשים הקרובים הוא יזכה להירשם כישראלי, אם כי לוקחים בחשבון שייתכן מצב שבו עד לחודש ינואר הוא יתפוס תקן של זר.
נכון לבוקר עדיין אין התפתחויות בגזרת דור פרץ או שון וייסמן, ובבית"ר ימתינו בשבוע הקרוב לתשובות. אם לא יהיה כיוון חיובי עם אחד מהשניים, בית"ר תתקדם במו"מ עם שחקנים אחרים בתפקידים אלה.
מה דעתך על הכתבה?