אחרי עונת שיא מבחינתו, עידו שחר מעוניין לצאת לחו"ל. מבחינת מכבי תל אביב, אם לא תמכור אותו בקיץ הנוכחי, היא עשויה לאבד אותו ולא להרוויח מכך. לירן שטראובר טען בפודקאסט "הקונטרה" שבפני הצהובים עומדות שתי אפשרויות, כשהמטרה היא שיקבלו דמי העברה.
שטראובר הסביר: "קודם כל לעידו שחר הייתה אופציה בחוזה שמומשה על ידי מכבי תל אביב, יש לה אותו לעוד עונה. אם לעידו שחר תהיה הצעה מחו"ל והיא תחליט שהיא לא רוצה לשדרג את השכר שלו, היא תמכור אותו. היא עשתה דבר נכון מבחינתה כרגע, כי הנכס הוא שלה. תהיה האופציה למכור אותו, ימכרו אותו. תהיה האופציה לפתוח את החוזה שלו, יפתחו".
שוער העבר הרחיב: "מכבי ת"א לא רוצה לאבד אותו בחינם ויש בפניה שתי אופציות – או להאריך לו את החוזה, או ללכת עם הסוכן שלו שימצא לו קבוצה בחו"ל בקיץ הנוכחי. אם מסתכלים על שיטת המשחק שמכבי ת"א הולכת לשחק בעונה, הבאה אני לא בטוח שעידו שחר מתאים לה. יכול להיות שמבחינת מכבי ת"א, כן מתאים לה ללכת עם אדם קידן, שימצא לו קבוצה וכולם יהנו מזה".
מה דעתך על הכתבה?