יממה לפני משחק הבכורה שלה במונדיאל, נבחרת אורוגוואי נקלעה לבעיה לא צפויה. על פי דיווח ב"אס", הנבחרת תקועה במתחם האימונים שלה בקנקון, לאחר שהתברר כי המטוס שהיה אמור להטיס אותה למיאמי אינו מחזיק במסמכים הדרושים על פי התקנות האמריקאיות.
בהתאחדות האורוגוואית פועלים כעת במהירות כדי למצוא פתרון, משום שעל הנבחרת לנחות בארצות הברית לפני 19:00 שעון החוף המזרחי – המועד האחרון שנקבע עבורה לקראת משחק הפתיחה מול ערב הסעודית. לפי ההתאחדות, הטיסה נדחתה ומתוכננת כעת ל-16:15 שעון מיאמי, מה שאמור לאפשר לנבחרת לעמוד במסגרת הזמנים.
העיכוב שיבש את ההכנות של אורוגוואי ביום שלפני המשחק. על פי התקשורת האורוגוואית, פיפ"א וההתאחדות המקומית עובדות יחד כדי למצוא פתרון מהיר ויעיל, בזמן שהשחקנים ממתינים במתחם מאיאקובה במקסיקו.
בעקבות המצב, הנבחרת של מרסלו ביילסה כבר נאלצה לשנות את לוח הזמנים שלה. מסיבת העיתונאים שתוכננה לפני המשחק נדחתה, והדבר כבר הוכרז באופן רשמי.
אורוגוואי תפתח את דרכה במונדיאל בלילה בין שני לשלישי ב-1:00 מול ערב הסעודית. העובדה שהנבחרת עדיין לא הגיעה לארצות הברית פחות מ-24 שעות לפני שריקת הפתיחה עלולה להשפיע על ההכנות המקצועיות והמנטליות שלה.
מה דעתך על הכתבה?