אחרי שסיים את דרכו בבית"ר ירושלים, דור מיכה הוזכר לאחרונה כמועמד להצטרף לקבוצות כמו הפועל רמת גן, בני יהודה ומ.ס. אשדוד. אייל ברקוביץ', שהחמיא בעבר רבות לקשר הוותיק, סיפר בפודקאסט "הקוסם ובניו" מבית הפודיום שלא היה שולל את האפשרות שישחק בלאומית.
ברקוביץ' הבהיר: "אני טוען שדור מיכה הוא הפליימייקר השני הכי טוב ב-20 או 30 שנה האחרונות. מיכה היה ענק במכבי תל אביב, הוא הביא לה אליפויות יחד עם ערן זהבי, הוא היה הגיים צ'יינג'ר, בישל עשרות שערים. כוכב כדורגל, ראיית משחק מדהימה, שחקן אדיר".
כוכב העבר טען: "כל קבוצה קטנה שתיקח אותו ותבנה עליו, הוא עדיין שווה 12-13 בישולים בשנה. או ליגת על או קבוצה שרוצה לעלות מהלאומית. אני במקומו יורד ללאומית. בני יהודה רוצה לעלות ליגה? קחו אותו. הוא מעלה את בני יהודה לליגת העל. מיכה כבר לא ילד, יהיה לו קשה לסחוב 90 דקות, אבל באיכויות הוא כוכב כדורגל. אני מאוד מחזיק ממנו".
מה דעתך על הכתבה?