Sport1 Banner

שחקן הפועל תל אביב הושאל לעירוני טבריה, שהשלימה עוד שתי החתמות

play
שחקני עירוני טבריה חוגגים | דני מרון
צפו: גרמניה השלימה מהפך בדקה ה-94 מול חוף השנהב, אונדאב כבש צמד 03:15

ארי כהן ובר כהן הצטרפו באופן רשמי לסגל של אלירן חודדה, שיוכל להשתמש גם בשירותיו של דוד קלטינס שחתם על חוזה לעונה נוספת

קבוצות: עירוני טבריה
(גודל טקסט)

עירוני טבריה הודיעה היום (ראשון) שבעונה הקרובה ארי כהן ישחק במדיה. הקשר הצעיר הצטרף בהשאלה מהפועל תל אביב.

כהן בן ה-22, יוצא מחלקת הנוער של האדומים, הושאל בעבר להפועל כפר סבא מהלאומית שם בלט עם שבעה שערים. הוא חזר לסגל האדום אחרי הירידה ותרם שלושה שערים, אבל לא מצא את מקומו בליגת העל.

בחצי השנה האחרונה הושאל להפועל פתח תקוה מליגת העל, אבל לא הצליח לכבוש. כעת, הוא ינסה לפרוץ במדים הכחולים של עירני טבריה המתחדשת, שאגב רצתה מאוד לצרף אותו כבר בינואר, אך לא קיבלה אישור בשל פרשת החוזים הכפולים.

ארי כהן שחקן עירוני טבריה | אתר רשמי, עירוני טבריה

בנוסף לארי כהן, הקשר בר כהן הצטרף גם הוא רשמית למועדון, כפי שפורסם בספורט1. במועדון רוצים לצרף שני זרים לחלק הקדמי ומנהלים שיחות עם מספר שחקנים זרים.

טבריה הודיעה היום גם על הארכת חוזהו של דוד קלטינס בעונה נוספת. השחקן, שהגיע בינואר 2025, ימשיך לעונה נוספתבמועדון. קלטינס בן ה-31 רשם בעונה שעברה 25 הופעות ליגה.

עוד באותו נושא: ליגת העל, עירוני טבריה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי