הפועל ירושלים הודיעה היום (שלישי) על צוות האימון שיחבור לסשה אוברדוביץ' בעונה הקרובה, ויכלול חיזוק משמעותי אחד בדמותו של עוזר המאמן הסרבי בוריס פטה.
פטה היה אחד מעוזריו של אוברדוביץ' בכוכב האדום בלגרד בעונה שעברה, ולפני כן שימש כעוזר מאמן נבחרת גיאורגיה תחת אלכסנדר דז'יקיץ', אקס ירושלים. הוא אימן בליגה הראשונה בגיאורגיה, והיה מנהל מקצועי של קבוצה בליגה בקזחסטן.
היכנסו למשחק הניחושים, השתתפו בחידון ואולי תזכו בחבילה זוגית לרבע גמר המונדיאל
מלבד פטה ימשיכו צמד עוזרי המאמן שרצים עם הקבוצה כבר מספר שנים – תיאו ינאקופולוס היווני ושי אולארצ'יק, לצד החיזוק מהעונה שעברה – ראש מחלקת הביצועים גיא גפני ומאמן היכולות האישיות יאיר שבח. מי שעוד הצטרף לקבוצה הוא מאמן הכושר אפי אביב שעבד לפני כן בעירוני קרית אתא.
בירושלים עוברים תהליך שינוי משמעותי. הקבוצה צירפה עד כה את ג'אלין סמית' מטורקיה, וצפויה לצרף עוד חמישה זרים לפחות לצד ג'ארד הארפר שממשיך.
מה דעתך על הכתבה?