Sport1 Banner

בשכר של 2 מיליון דולר: הקבוצה שז'ארקו לאזטיץ' יאמן בעונה הבאה

play
לאזטיץ' | דני מרון
צפו בתקציר: הפועל תל אביב ניצחה בדרבי אחרי 12 שנה עם מהפך בתוספת הזמן 04:10

מאמן מכבי תל אביב לשעבר סגר את תנאיו באל-טאוון הסעודית, בחוזהו הוכנס סעיף מיוחד שצפוי לסייע לו בבניית הסגל

(גודל טקסט)

ז'ארקו לאזטיץ', מאמן מכבי תל אביב בעבר סגר את תנאיו בקבוצת אל-טאוון הסעודית, וימונה למאמנה החדש לאחר כחמישה חודשים מאז שעזב את ישראל. על פי דיווח ברוסיה, מדובר בחוזה ארוך טווח בשכר המוערך בכ-2 מיליון דולר נטו לעונה, כאשר הוא צפוי להגיע יחד עם הצוות המקצועי המלא שלו.

לזאטיץ' יחליף בתפקיד את המאמן הברזילאי פריקלס שמואקה, כאשר במועדון הסעודי בחנו גם אפשרות לצרף את ולדאן מילוייביץ', אך לבסוף המגעים לא הבשילו לכדי חתימה.

בדיווח נכתב שלאזטיץ' יקבל בחלון ההעברות "חיזוק מוכח אחד לפחות מסרביה, לפי בחירתו. מדובר בסעיף מיוחד בחוזה".

ז'ארקו לאזטיץ' | אריאל שלום

עבור המאמן הסרבי מדובר בתחנה שנייה מחוץ לארצו, לאחר הקדנציה במכבי תל אביב. קודם לכן אימן בבאצ'קה טופולה, מטאלאץ גורני מילאנובאץ וטלאופטיק.

עוד באותו נושא: ז'ארקו לאזטיץ'

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי