Sport1 Banner

די ג'יי בארנס ימשיך בבני הרצליה לעונה נוספת

הסנטר (25, 2.06) שהצטרף במהלך העונה ורשם 10.4 נקודות ו-4.2 ריבאונדים למשחק, ימשיך לצידם של זאק בריאנט ודשון פרנסיס: "מתכוון להמשיך את התהליך שאני עובר"

(גודל טקסט)

בני הרצליה ממשיכה לשמור על השלד הקיים. הסנטר די ג'יי בארנס ימשיך במועדון גם בעונה הבאה, כך הודיעו בשרון היום (שישי), והוא יצטרף לדשון פרנסיס וזאק בריאנט הזרים ועמית מנחם שהצטרף ממכבי רחובות. במקביל, מי שאמור לעזוב את הקבוצה ולהישאר בבורגוס הספרדית הוא המתאזרח מקס היידיגר, כשהרצליה אמורה לקבל פיצוי תמורת הישארותו בספרד.

"אני מאוד שמח להמשיך במועדון, התחברתי מאוד לעיר ולישראל, ונהניתי מהתמיכה של האוהדים והקהילה", אמר בארנס בהודעת המועדון, "אני מודה לצוות המאמנים וההנהלה על ההזדמנות והאמון, אני מתכוון להמשיך את התהליך שאני עובר בשנה האחרונה ולהגיע לעונה בגרסה הטובה ביותר שלי".

די ג'יי בארנס, בני הרצליה
גם בארנס נשאר בבני הרצליה לעונה הבאה | אתר רשמי, בני הרצליה

המאמן יהוא אורלנד הוסיף: "די.ג'יי שחקן צעיר, שהגיע אלינו כקבוצה הראשונה באירופה בסיטואציה בה הוא צריך להשתלב במהלך עונה כמחליף של שחקן פצוע. התרשמנו שיש בו את הפוטנציאל להיות שחקן מוביל ומיוחד בליגה ובאירופה, הוא צריך ליווי והכוונה ואנחנו רוצים להמשיך את התהליך שהוא עובר ולזכות להנות מהפירות של הדרך המשותפת".

בארנס (25, 2.06) הצטרף לקבוצה בינואר האחרון בעקבות פציעתו של ג'ורדון ורנאדו והעמיד ממוצעים של 10.4 נקודות, 4.2 ריבאונדים ו-2.6 אסיסטים והעפיל עם הקבוצה לגמר גביע המדינה ולרבע גמר הפלייאוף. הוא אחד משחקני הקבוצה שבחרו לשוב לישראל עוד בטרם הפסקת האש עם איראן.

עוד באותו נושא: בני הרצליה - כדורסל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי