Sport1 Banner

תמורת 85 מיליון ליש"ט: הקבוצה שניצחה את יונייטד במאבק על היהלום של הפרמיירליג

play
שחקני ווסטהאם חוגגים | Getty images
צפו: נבחרת גרמניה הודחה מהמונדיאל על ידי פרגוואי בתום דו קרב פנדלים 03:15

טוטנהאם ניצחה בקרב על מתאוס פרננדש, בעוד השדים האדומים ממשיכים לדבוק במדיניות הרכש שלהם, גם טונאלי וסאביניו על הכוונת של הספרס

(גודל טקסט)

לפי דיווח של פבריציו רומאנו ו"דיילי מייל", טוטנהאם ניצחה את מנצ'סטר יונייטד במרוץ על קשרה של ווסטהאם, מתאוס פרננדש, לאחר שהגישה הצעה של 85 מיליון ליש"ט שהייתה גבוהה יותר מזו של השדים האדומים. ביונייטד הדגישו כי הם "ירכשו שחקנים רק לפי הערכת השווי הנכונה ורק כאלה שבאמת רוצים לשחק עבור המועדון", כאשר העדפתו של השחקן נותרה פתוחה לאורך כל המשא ומתן.

במועדון ציינו כי גם לאחר ההצעה של טוטנהאם, יונייטד תמשיך לפעול בסבלנות בשוק ההעברות ותתמקד ברכישת מטרות "במחיר הנכון". הסכום שסוכם מול ווסטהאם עומד על 85 מיליון ליש"ט בתשלומים מובטחים, מעבר להערכת השווי של יונייטד.

במקביל, טוטנהאם ממשיכה לגלות אגרסיביות בשוק ההעברות, כאשר היא פועלת גם לצירוף קשרה של ניוקאסל סנדרו טונאלי. הספרס כבר צירפו שחקנים חופשיים כמו מרטין דובראבקה, מרקוס סנסי ואנדי רוברטסון, וכן את יאן פול ואן האקה מברייטון תמורת 52 מיליון ליש"ט.

עוד דווח כי טוטנהאם שואפת לצרף חלוץ ושחקני כנף נוספים, כאשר סאביניו ממנצ'סטר סיטי נמצא על הרדאר שלה, ובמקביל המועדון בוחן גם אפשרויות נוספות על אף ההתעניינות בפולרין באלוגון ממונאקו. מנצ'סטר יונייטד, מצידה, תמשיך לבחון מטרות אחרות, כאשר גם אלכס סקוט מבורנמות' נמצא ברשימת המועמדים שלה.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי