Sport1 Banner

בסיום הקטע השלישי: טאדיי פוגצ'אר לובש את החולצה הצהובה

play
טאדיי פוגצ'אר אחרי הזכייה במקטע השלישי | רויטרס
צפו: הולאנד הבריק עם צמד, נורבגיה ניצחה 1:2 את ברזיל ועלתה לרבע הגמר 03:12

אלוף הטור דה פראנס המכהן חצה ראשון את קו הסיום של מקטע באורך כמעט 200 ק"מ, וגם השיג את ההובלה הכללית במירוץ: "מרגיש מיוחד"

(גודל טקסט)

האלוף המכהן של הטור דה פראנס, טאדיי פוגצ'אר הסלובני, ניצח היום (שני) את הקטע השלישי של המירוץ והשיג, לראשונה השנה, את ההובלה הכללית ואת החולצה הצהובה.

פוגצ'אר הצליח לחצות ראשון את קו הסיום בזכות האצה בשלבים האחרונים של הקטע, שהשתרע בין גרנויה ללה זאנגל, באורך 195.9 ק"מ, וממש בקילומטר האחרון הצליח לקחת את ההובלה מיונאס וינגגור, שלבש את החולצה הצהובה ביומיים הראשונים של המירוץ.

מזג האוויר באזור הפירינאים, בגבול בין צרפת לספרד, חם מאוד, ואוהדים התבקשו לא להגיע לקו הסיום בשל חשש משריפות. הטמפרטורות צפויות להמשיך להיות גבוהות גם בימים הקרובים, ואף לחצות את הרף של 40 מעלות צלזיוס בקטעים שיתקיימו בפורטוגל וספרד.

היכנסו למשחק הניחושים, השתתפו בחידון ובכל שבוע תוכלו לזכות בפרסים שווים

רוכב אופניים סלובני טאדיי פוגצ'אר
טאדיי פוגצ'אר אחרי הזכייה במקטע השלישי | רויטרס

פוגצ'אר, שרודף אחר התואר החמישי שלו בטור דה פראנס, אמר בסיום: "כל רוכב בכל גיל חולם ללבוש את החוצה הצהובה, אז בכל פעם שאני לובש אותה, זה מרגיש מיוחד".

עוד באותו נושא: טאדיי פוגצ'אר

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי