מאמן נבחרת ארגנטינה, ליונל סקאלוני, התייחס לסיטואציה חריגה במהלך מסיבת העיתונאים שקיים לקראת המשחק הערב (שלישי) מול מצרים בשמינית גמר מונדיאל 2026 (19:00, ספורט1)
במהלך מסיבת העיתונאים שנערכה אתמול, שבה ענה סקאלוני לשאלות העיתונאים לקראת המפגש המסקרן, נרשמה עצירה לא שגרתית של האירוע. לאחר שהמאמן נשאל על רמת המשחק של הנבחרות השונות בטורניר, והשיב כי ארגנטינה ידעה למצוא את הדרך ולהשקיע מאמץ נוסף גם ברגעים שבהם לא הייתה בשיאה, נציגת ארגון פיפ"א עצרה באופן לא צפוי את השיחה.
היא עלתה עם מיקרופון לבמה וביקשה מהצלמים לעזוב את המקום: "הצלמים מתבקשים בבקשה לצאת, תודה".
הבקשה החריגה תפסה את סקאלוני בדיוק כשהוא שתה מים מאחת הבקבוקים שהונחו עבורו. המאמן הרים במהירות את גבותיו, כשהוא מביע הפתעה מהמתרחש, ולאחר מכן הסתכל לימינו לעבר ניקולס נובלו, מנהל התקשורת של התאחדות הכדורגל הארגנטינאית, שמלווה אותו בכל מסיבת עיתונאים.
סקאלוני חייך חיוך של הבנה ואמר, בהתייחסו לסמכותה של האישה שביקשה מהצלמים לצאת: "קשוח".
מה דעתך על הכתבה?