Sport1 Banner

בשורות רעות לשווייץ: תיאלץ להתמודד בשמינית הגמר ללא אחד מכוכביה

play
שחקני שווייץ | Fran Santiago / Stringer
תקציר: גאנה - שווייץ 0:2 01:25

הנבחרת של מוראט יאקין קיבלה בשורה לא פשוטה רגע לפני הקרב על הכרטיס לרבע הגמר, לאחר שהיהלום הצעיר, ז'והאן מנזמבי, נפצע באימון המסכם

(גודל טקסט)

נבחרת שווייץ ספגה מכה משמעותית רגע לפני משחק שמינית גמר המונדיאל מול קולומביה. לפי דיווח ב-"Blick" השווייצרי, ז'והאן מנזמבי לא יהיה כשיר להתמודדות ולא יעמוד לרשות המאמן מוראט יאקין.

היהלום בן ה-20 נפצע במהלך האימון המסכם של הנבחרת, כאשר לפי הדיווח הפגיעה התרחשה במהלך משחקון פנימי של חמישה על חמישה, ללא מגע עם שחקן יריב. מנזמבי נשלח לבית החולים לצורך בדיקת MRI, ולאחריה התברר כי לא יוכל לקחת חלק במשחק החשוב.

עוד לפני מסיבת העיתונאים של הנבחרת, ההתאחדות השווייצרית הודיעה כי מלבד מנזמבי גם דז'יבריל סו ורובן ורגאס נאלצו לקצר את האימון האחרון. המאמן יאקין כבר הזהיר כי היעדרות של השלושה תהיה "אבידה עצומה" עבור הקבוצה.

ז'והאן מנזמבי | Alex Grimm / Staff

בעוד מצבם של סו וורגאס עדיין אינו ברור, בשווייץ מדווחים כי במקרה של מנזמבי אין ספק – הוא לא יספיק להתאושש בזמן למשחק מול קולומביה. עם זאת, הודעה רשמית מטעם ההתאחדות עדיין לא פורסמה.

היעדרותו של מנזמבי מהווה פגיעה משמעותית עבור השווייצרים, שכן הקשר היה אחת התגליות הגדולות של הנבחרת במהלך המונדיאל. בזכות הופעות מרשימות בשלב הבתים הוא הפך במהירות לשחקן משמעותי במערך של יאקין וקנה לעצמו מעמד של אחד השחקנים הבולטים בטורניר.

כעת תצטרך שווייץ להתמודד עם האתגר הגדול מול קולומביה ללא אחד השחקנים שהפתיעו את כולם במונדיאל, בתקווה שהסגל הרחב יספיק כדי להמשיך את המסע לעבר רבע הגמר.

עוד באותו נושא: ז'והאן מנזמבי, נבחרת שווייץ

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי