אחת הקבוצות המעניינות בליגה הלאומית בכדורסל בעונה הבאה צפויה להיות הפועל חיפה. האדומים פספסו אשתקד את העלייה, אך במהלך העונה רכש איש העסקים הצעיר אדיר סבג את המועדון, והציב רף חדש לתקוות האדומות.
היום (שלישי) הודיעו במועדון כי המאמן הוותיק שרון דרוקר, שהגיע לחיפה לפני הפלייאוף אשתקד אבל לא הצליח לעזור לקבוצה לעלות לליגת העל, ימשיך גם בעונה הבאה. דרוקר נמצא בקדנציה השנייה שלו בחיפה, אחרי שאימן אותה במשך קצת פחות מעונה בליגת העל.
היכנסו למשחק הניחושים, השתתפו בחידון ובכל שבוע תוכלו לזכות בפרסים שווים
"כשאתה מכוון גבוה, אתה צריך להתחיל מהייסודות, והיה ברור שאנחנו מחפשים מאמן מנוסה, שגם עלה מהלאומית וגם התנסה ברמות הכי גבוהות, והבחירה להמשיך עם שרון הייתה הכי טבעית וקלה", אמר סבג בהודעת המועדון, "שרון מאמן מהטובים והמנוסים בארץ, ויש לו היכרות עם המערכת. אני בטוח שהוא האיש הנכון למועדון ולמשימה – חזרה למקומנו הטבעי בליגת העל".
מה דעתך על הכתבה?