תופעת טבע. ליאו מסי רשם גם הערב (שלישי) משחק היסטורי בקריירה הבלתי נגמרת שלו. הפרעוש הוביל את נבחרת ארגנטינה לאחד הקאמבק הגדולים בתולדותיה במונדיאלים, כאשר עם בישול ושער, מחק פיגור 2:0 בדרך ל-2:3 ולהעפלה לרבע גמר המונדיאל. לאחר המשחק, זלאטן איברהימוביץ', ששיתף פעולה עם הפרעוש בקדנציה הקצרה שלו בברצלונה, לא נותר אדיש.
זלאטן איברהימוביץ', בכובעו כפרשן FOX Sports, שיבח את מסי בפעם המי יודע כמה במונדיאל הנוכחי. "מסי הפך לחיה, ואף אחד לא מסוגל לתפוס אותו", אמר כוכב העבר השבדי. "הוא נלחם והתנגד. מה שראינו היום, זו החיה שהתרגלנו לראות, ואנחנו עדיין רואים אותה. זכרו, הוא זכה בגביע העולם, זכה בכדור הזהב, ורבים מהתארים, הוא זכה בהכול. תסתכלו על הביוגרפיה שלו, תמצאו שהוא מחזיק בהכול, והוא נלחם".
🚨 🎙️Zlatan Ibrahimović: "Messi, you've become a beast and no one can get close to him, he resisted and fought back, what we saw today is the beast we're used to seeing, and we're still seeing.
— MC (@CrewsMat10) July 7, 2026
Remember, he won the World Cup, he won the Ballon d'Or, and many other titles, he's…
חוליאן אלברס, שפתח בהתקפה לצד מסי: "אין עוד מילים לתאר את מסי, הגביע העולמי שהוא מספק מדהים, ואנחנו מנסים לתמוך בו, להיות לצידו, וליהנות מכל רגע לצידו. כמו כן אנחנו מודים לו על כל מה שהוא עושה למענו, ועל הדרך שבה הוא מתייחס אלינו. הוא אגדה, והשחקן הטוב ביותר בעולם ובהיסטוריה, הוא תופעה".
לאוטרו מרטינס, שנכנס הפעם כמחליף: "החגיגה עם ליאו והרמתו על הכתפיים, זה היה רגע מרגש ביותר. אמרתי לו בתוך המגרש שהוא ראוי לזה. ראוי לזה בגלל האישיות שלו, ובגלל כל מה שהוא נותן, ראוי כי זה המונדיאל האחרון שלו וראוי כי הוא המנהיג והמדריך שלנו. אנחנו תמיד מנסים לתמוך בו ולהציג את הטוב ביותר שלנו. והיום, שוב, הוא גרם לארגנטינה להיות מיוצגת בצורה הטובה ביותר".
מה דעתך על הכתבה?