Sport1 Banner

הספרינטרים הגיעו לטור דה פראנס: קוי ניצח בקטע החמישי

אולב קוי | GettyImages

הרוכב ההולנדי הקדים בסיום בפו את מקס קנטר וטים מרלייר, וניצח בקטע הספרינט הראשון של המרוץ. טריין, שנפל לקראת הסיום, שמר על החולצה הצהובה

(גודל טקסט)

אולב קוי ניצח היום (רביעי) בקטע החמישי של הטור דה פראנס 2026, שהסתיים בפו, לאחר שגבר בספרינט הסיום על מקס קנטר הגרמני וטים מרלייר הבלגי. עבור הרוכב ההולנדי בן ה-24 מדובר בניצחון מרשים במיוחד, אחרי שכמעט החמיץ את פתיחת המרוץ בשל מחלה.

הקטע, אחד מקטעי הספרינט הבודדים בטור השנה, התנהל בתנאי חום קשים וכלל מאבקי מיקום אינטנסיביים לקראת הסיום. מוביל הדירוג הכללי, טורשטיין טריין הנורבגי, היה מעורב בנפילה בקילומטרים האחרונים, אך חזר לדבוקה בזמן ולא איבד את החולצה הצהובה.

אולב קוי
| אימג'בנק GettyImages

בטיסט ויסטרופר היה הרוכב ההתקפי של היום, עם בריחת יחיד של כמעט 140 ק"מ, אך נתפס כ-14 ק"מ לסיום. מחר יגיע המבחן המשמעותי הראשון בהרים, עם העלייה המפורסמת לטורמאלה.

עוד באותו נושא: טור דה פראנס

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי