הפועל תל אביב הפתיעה היום (חמישי) עם החתמתו של אמיר קופי, אחד השחקנים הבכירים שהיו זמינים בשוק הקיץ, אך מאחורי העסקה עמדה עבודה שנמשכה זמן רב. האדומים ניסו לצרף את הפורוורד כבר בעונה שעברה, שמרו על קשר רציף עמו גם לאחר שבחר להמשיך ב-NBA, וכאשר האפשרויות שלו בליגה הטובה בעולם הלכו והצטמצמו, השלימו את המהלך. קופי חתם לעונה אחת וירוויח כ-1.2 מיליון דולר.
בהפועל תל אביב ניסו לצרף את קופי גם בתחילת העונה שעברה ובמהלכה, כשלא היה ברור אם יצליח להמשיך ב-NBA, אך השחקן מצא חוזה בפיניקס והגעתו בוטלה. האדומים נשארו עמו בקשר לאורך כל התקופה, ובשבועות האחרונים קיוו כי הפעם הסיטואציה תהיה שונה והוא לא ישיג חוזה בליגה הטובה בעולם. לאחר שהדלתות החלו להיסגר בפניו, בהפועל חידשו את המהלך וקופי שמח להצטרף לפרויקט השאפתני ברמה האירופית.
קופי מיועד להיות אחד השחקנים המובילים בסגל של דימיטריס איטודיס. במועדון מספרים כי בניגוד לפרסומים שונים, קולין מלקולם ממשיך בקבוצה ויהיה הגיבוי של קופי, שאמנם מנוסה ב-NBA אך חסר ניסיון ברמה האירופית.
מה דעתך על הכתבה?