Sport1 Banner

רגע לפני רבע הגמר: חדשות נהדרות לנבחרת ספרד

play
אימון נבחרת ספרד | Soccrates Images / Contributor
צפו: ספרד כבשה בתוספת הזמן ועלתה לרבע הגמר, רונאלדו נפרד מהמונדיאל 03:14

אחרי אי הוודאות סביב כשירותם, הספרדים קיבלו בשורה מעודדת במיוחד: ניקו וויליאמס וויקטור מוניוס יעמדו לרשות הנבחרת במשחק מול בלגיה (22:00, ספורט1)

(גודל טקסט)

חדשות מצוינות לנבחרת ספרד שעות ספורות לפני אחד המשחקים החשובים ביותר שלה במונדיאל. על פי עדכון שפורסם אמש (חמישי), ניקו וויליאמס וויקטור מוניוס יהיו כשירים ויעמדו לרשותו של המאמן לקראת רבע גמר גביע העולם מול בלגיה הערב (22:00, ספורט1).

כשירותו של ניקו וויליאמס העסיקה את כלי התקשורת בספרד בימים האחרונים, לאחר שהתקשה להשלים אימונים באופן מלא. כעת, עם קבלת האישור הסופי, אחד משחקני המפתח של "לה רוחה" צפוי לחזור לסגל ולהעניק דחיפה משמעותית להתקפה הספרדית.

וויליאמס נחשב לאחד הכוכבים הבולטים של ספרד בשנים האחרונות. המהירות המסחררת שלו, היכולת באחד על אחד והתרומה בחלק הקדמי הפכו אותו לאחד הכלים ההתקפיים החשובים ביותר של הנבחרת, כאשר גם במהלך המונדיאל הוא ממשיך להיות אחד משחקני המפתח.

וויליאמס ומוניוז | Florencia Tan Jun / Stringer

לצדו יהיה זמין גם ויקטור מוניוס, שנחשב לאחד הכישרונות הצעירים המסקרנים בכדורגל הספרדי. האפשרות ששני השחקנים יעמדו לרשות הצוות המקצועי מרחיבה משמעותית את אפשרויות הבחירה לקראת המפגש מול הבלגים.

ספרד מגיעה לרבע הגמר כאחת המועמדות הבולטות לזכייה בטורניר, אך מצפה לה מבחן קשה במיוחד מול נבחרת בלגיה, שמציגה טורניר מרשים משלה. חזרתם של וויליאמס ומוניוס מעניקה לספרדים זריקת עידוד משמעותית בדיוק ברגע שבו כל פרט קטן עשוי להכריע את המאבק על המקום בחצי הגמר.

כעת, לאחר שהוסרה העננה סביב מצבם, בספרד יכולים להתמקד במשימה המרכזית, ניסיון לעשות צעד נוסף בדרך אל התואר העולמי.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי