מכבי רמת גן הודיעה היום (שישי) על החתמתו של הפאוור פורוורד ג'סטין לואיס, שיהיה הזר השני של הקבוצה לקראת העונה הקרובה.
לואיס, בן 24 המתנשא לגובה של 2.01 מטרים, שיחק בעונה שעברה בלימוז' הצרפתית. הוא בוגר מכללת מרקט, וב-2022 נבחר לשחקן המשתפר של העונה במחוז הביג איסט.
במהלך הקריירה שלו בארצות הברית שיחק לואיס בחמש קבוצות בליגת הפיתוח, בין היתר בקבוצות המזוהות עם שיקגו בולס, ניו יורק ניקס ויוטה ג'אז.
בעונה שעברה יצא לראשונה לאירופה והצטרף ללימוז'. במדי הקבוצה הצרפתית שותף ב-25 משחקים, שבהם רשם 16.8 דקות בממוצע, קלע 6.5 נקודות והוריד 3.6 ריבאונדים למשחק.
מאמן רמת גן, אלעד חסין, אמר לאחר ההחתמה: "מדובר בשחקן צעיר שרק בעונה שעברה יצא לאירופה. הוא יכול לשחק בשתי עמדות הפנים, משני צידי המגרש. הוא שחקן ורסטילי מאוד, עם נתונים גופניים מרשימים מאוד: מוטת ידיים ויכולות אתלטיות נהדרות. אנחנו מקווים שאצלנו הוא יבצע את הפריצה המקצועית שלו באירופה".
מה דעתך על הכתבה?