מכבי נתניה הגיעה הבוקר (שישי) לקרקוב שבפולין, שם תערוך מחנה אימונים בן עשרה ימים במסגרת ההכנות לעונה הקרובה.
סגל הקבוצה עדיין רחוק מלהיות מושלם, והמאמן רוני לוי ממשיך בחיפושים אחר שני שחקנים זרים נוספים לפחות. המועמד הבכיר להצטרף הוא הבלם הקונגולזי דילן בטובינסיקה, שקיבל הצעה רשמית מהמועדון, וכעת ממתינים בנתניה להחלטתו.
השוער הפורטוגלי סמואל סילבה, שסיכם השבוע את תנאיו במועדון, יפגוש את חבריו החדשים במחנה בקרקוב וצפוי להצטרף לאימוני הקבוצה.
לצד מתאוס דאבו, עזיז וואטרה, וילאן סיפריאן ובאקרי קונאטה, שיצאו למחנה, נמצא גם הבלם הגאורגי סאבה חבדגיאני. הבלם מחלים מקרע ברצועה הצולבת בברכו ונמצא בשלבים הסופיים של הליך השיקום.
כל שחקני הרכש הישראלים יצאו גם הם למחנה, כולל נדב נידם, שחתם אמש על חוזה לשלוש שנים במדים הצהובים-שחורים.
לצד הצעירים אלכסיי טלפה, בני פלדמן, דניאל אטלן וליאם כהן, החליט רוני לוי לצרף למחנה גם את ירין אבוחצירא בן ה-16, שיתאמן בתקופה הקרובה עם הקבוצה הבוגרת ועשוי להישאר בסגל גם במהלך העונה.
מה דעתך על הכתבה?