Sport1 Banner

טוריאל כבש, הפועל תל אביב ניצחה 0:1 את דונאיסקה סטרדה

play
| אתר רשמי, הפועל תל אביב
צפו: אלטמן בישל לטוריאל, הפועל תל אביב ניצחה 0:1 את דונאיסקה סטרדה 01:14

האדומים השיגו ניצחון שני במחנה האימונים בסלובקיה. עומרי אטלמן עלה מהספסל ובישל את שער הניצחון (57), בשלישי: משחק ההכנה האחרון

(גודל טקסט)

הפועל תל אביב, אחת הקבוצות השקטות של הקיץ, המשיכה הערב (שבת) בהכנות שלה לקראת פתיחת העונה וקיימה את משחק ההכנה השני שלה במחנה האימונים בסלובקיה, שם ניצחה 0:1 את סגנית אלופת סלובקיה דונאיסקה סטרדה. זהו ניצחון שני לאדומים במחנה האימונים, אחרי ה-1:2 על זלין הצ'כית.

המחצית הראשונה היתה חלשה, כשמור בוסקילה ניסה פעמיים את מזלו אך לא הצליח למצוא את הרשת. בדקה ה-57 הגיע השער: שגיאה בהגנת היריבה אפשרה לעומרי אטלמן המחליף למצוא את סתיו טוריאל, שהכריע מקרוב.

הרכב הפועל תל אביב: אסף צור, קוקו, פרנאן מאיימבו, צ'יקו, דורון ליינדר, פלקאו, אנדריאן קרייב, יונתן פרבר, סתיו טוריאל, מור בוסקילה, עמנואל בואטנג.

| אתר רשמי, הפועל תל אביב

ביום שלישי (17:00, ספורט4) תקיים הפועל תל אביב את משחק ההכנה האחרון שלה סלובקיה מול דוקלה בנסקה ביסטריצה העולה החדשה לליגה הראשונה בסלובקיה, שאחד מבעליה הוא מארק האמשיק. המשחק הרשמי הראשון של האדומים יהיה משחק האירופאיות בגביע הטוטו, בשבת הבאה מול בית"ר ירושלים.

עוד באותו נושא: הפועל תל אביב

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי