הפועל ירושלים תחגוג הערב (ראשון) 100 שנה באירוע גדול בטיילת ארמון הנציב, אך לפני כן הודיע המועדון כי בית הקפה החדש "בסמטה", שהפך בשבועות האחרונים לסמל המאבק על הזכות של עסקים בירושלים לפעול בשבת, החליטו במועדון לחזק אותו ולאפשר לו לשמש כנותן חסות ללא תמורה.
בהודעה נכתב כי "הפועל תמיד הייתה יותר מקבוצת כדורגל – היא חלק מהמרקם הירושלמי, מקום שמאמין בעיר פתוחה ומגוונת, שבה יש מקום לכולם. אנחנו שמחים להציג את נותן החסות על מכנסי השחקנים בעונת 2026-27: 'קפה בסמטה'. במסגרת העסקה, בניגוד לנותני חסות אחרים, לא דרשנו מהמקום אפילו שקל. רק שימשיך להילחם למען ירושלים חופשית – כלומר, יתרכז בהכנת קפה טעים בכל ימות השבוע ומתי שבא לו. וולקאם לשכן החדש של קפה סירה. ברוך הבא לירושלים. הפועל איתכם".
הערב נחגוג 100 שנה, כרגע אנחנו על ארועי השעה: הפועל ירושלים שמחה להציג את נותן החסות על מכנסי השחקנים בעונת 2026-27: "קפה בסמטה" ✍? במסגרת העסקה דרשנו מהמקום החדש בעיר 0₪. רק שימשיך להילחם למען ירושלים חופשית, כלומר יתרכז בהכנת קפה טעים בכל ימות השבוע ומתי שרק בא לו ☕️❤️ pic.twitter.com/FrUy9hVXus
— Hapoel Jerusalem FC (@HapoelJLMfc) July 12, 2026
הפועל ירושלים תערוך את המשחק הרשמי הראשון שלה בעוד 13 ימים, כאשר תתארח אצל מכבי נתניה במוצאי שבת (20:30) במסגרת מחזור הפתיחה של בית ב' בגביע הטוטו.
מה דעתך על הכתבה?