אחרי שחזרה בעונה שעברה לצמרת הכדורגל הישראלי וגדול כשרצה לאליפות עד רגעי ההכרעה מול הפועל באר שבע וסיימה בסופו של דבר כסגנית האלופה, בית"ר ירושלים תקווה לעשות העונה עוד צעד אחד קטן למעלה – לזכות באליפות ראשונה מזה 19 שנה.
הירושלמים חזרו ממחנה האימון שלהם בבולגריה, כאשר במוצאי שבת הקרוב מצפה להם משחק רשמי ראשון מול היריבה המרה הפועל תל אביב ברבע גמר גביע הטוטו.
בתוכנית הספורט של רדיו חיפה, אופיר סער, כתב בית"ר ירושלים בספורט1, דיבר על ההכנות של הירושלמים: "המחנה היה יותר אינטנסיבי, אבל גם בשנה שעברה אלמוג האמין שכשיוצאים למחנה האימונים צריך להגביר את הקצב. אבל יש להם ב-30 לחודש כבר אירופה, אז רצו להכניס אנשים לכושר. עומר אצילי במחזור הסיום של העונה שעברה נגד הפועל תלצ אביב קרע את השריר עוד פעם וחזר רק במחנה. עדי יונה יחזור אולי רק עוד חודש, הוא רק עכשיו חזר לאימוני ריצות. תומר יוספי גם פצוע ולא ישחק מול א.א.ק לרנקה, אני לא יודע אם שון וייסמן יכול לפתוח מול הפועל תל אביב בכושר שבו הוא נמצא".
על ההבדלים בין אלמוג כהן לברק יצחקי: "רוב אי ההסכמות היו על הנושא שברק יצחקי רצה לשחק לפעמים קצת יותר מבוקר ולעמוד קצת יותר מאחורה בדקות מסוימות. גם הנושא של שלושה בלמים שברק יצחקי מאמין בזה ואלמוג כהן פחות. עם אלמוג כהן אנחנו נראה בית"ר ירושלים שיותר מזכירה את מכבי נתניה של אלמוג כהן".
על המשך תוכניות הרכש של הקבוצה: "לבית"ר כרגע יש שבעה זרים רשומים ויש לה מקום לעוד זר אחד. לוקה גדראני פצוע כבר תקופה ארוכה, הוא יחזור כנראה ללרנקה, גיל כהן פצוע, אורי דהן לא היה טוב במחנה ויכול להיות שאחד מהם ישוחרר. כן מחפשים בלם זר עם רגל שמאל. כרגע, גם אם אנסה זר, חושבים להביא בלם ולא קשר. אני חושב שזו טעות, כי אחד הבלמים יהיה על הספסל, וקשר זר יהיה בהרכב. מה שטרף את הקלפים של שדניאל וורקו היה מצוין במחנה. לגבי יוג'ין אנסה, יכול להיות שבמהלך המחנה הוא יקבל מעמד של תושב ארעי, ואז יביאו גם בלם וגם קשר. מהיכרותי עם ברק אברמוב, הוא לא ישלם 300 אלף יורו בשביל בלם שישב על הספסל".
סער הוסיף: "עם כל הכבוד למחנה של וורקו, זה לא אותו לחץ. בית"ר צריכה קשר אחורי בפרופיל גבוה שיעשה את ההבדל, כי הקישור שלה לא מספיק טוב".
לגבי עתידו של ירדן שועה, סער משוכנע כי בבירה לא יעמדו בדרכו: "גם במיליון יורו לא יעצרו אותו כי באמת הוא נתן הרבה שנים לבית"ר ואתה לא מונע משחקן את החוויה הזאת אם זה מה שהוא ירצה. אני יכול להגיד לך שירדן בשנים האחרונות מגיע לקיץ עם הרבה מאוד מוטיבציה, הוא אוהב את המעמד שיש לו אצל אלמוג כהן, זה לא מה שהיה לפני שנה, אלמוג אוהב אותו. אין דם רע, זה כבר נגמר במהלך העונה. כשאתה מאמן אתה מקבל את הכוכב".
מה דעתך על הכתבה?