ניב גבאי הצטרף למחנה האימונים של עירוני קרית שמונה ויחל להתאמן יחד עם חבריו החדשים. החלוץ הצעיר לא המריא בתחילת השבוע עם קבוצתו החדשה, וזאת לאחר שלא יכול היה לצאת שוב אל מחוץ לישראל בשל שירותו הצבאי, לאחר שיצא עם מכבי חיפה למחנה האימונים שלה ולמעשה "ניצל" את הימים שבהם יכול היה לצאת, ולאחר שבקרית שמונה ביקשו אישור מיוחד מהצבא, הוא הגיע.
לאחר קבלת האישור המיוחד משלטונות הצבא גבאי המריא והיום, כאמור, יערוך אימון בכורה יחד עם קבוצתו החדשה. בקרית שמונה חושבים כי לשחקן הצעיר פוטנציאל גדול ומשוכנעים שהוא יוכל לתרום העונה. גם בחיפה מרוצים מההשאלה, שכן הם מעריכים מאוד את הצוות המקצועי של קרית שמונה ואת המאמן שי ברדה, בייחוד בכל הקשור לפיתוח שחקנים צעירים.
היכנסו למשחק הניחושים, השתתפו בחידון ובכל שבוע תוכלו לזכות בפרסים שווים
בקבוצה מרוצים עד כה מהגיבוש, כאשר אדריאן אוגריסה נראה נחוש מאוד, וזאת למרות ההערכות בסביבתו כי יתקדם לקבוצה גדולה יותר. אוגריסה אף הבהיר לאנשי קרית שמונה כי אינו מאוכזב וייתן הכול כדי להצליח יחד עם הקבוצה עונה נוספת, כל עוד לא תתקבל הצעה שתרצה את המועדון ותביא למכירתו.
מה דעתך על הכתבה?