Sport1 Banner

לא נשאר חייב: שחקן העבר האנגלי השיב למתקפה של רומרו ועירב את מסי

play
מסי ורומרו | Gettyimages
צפו בתקציר: מסי בישל פעמיים, ארגנטינה הפכה ל-1:2 מהסרטים על אנגליה 02:49

גארי נוויל השיב תקף בחזרה את בלם נבחרת ארגנטינה אחרי שעקץ אותו לאחר חצי הגמר והבהיר: "אני חושב שאני יודע על מה אני מדבר כשאני רואה שחקן"

(גודל טקסט)

גארי נוויל לא נשאר חייב. אחרי שכריסטיאן רומרו העביר ביקורת חריפה על דבריו של הפרשן האנגלי ושחקן העבר בנוגע להגנת ארגנטינה, נוויל השיב ללא התנצלות או ריכוך עמדתו. הוא חזר על הניתוח שהציג לפני חצי הגמר בין אנגליה לארגנטינה והבהיר כי הוא עומד מאחורי דבריו.

"אני חושב שאני יודע על מה אני מדבר כשאני רואה שחקן", אמר נוויל, תוך שהוא מתעקש כי מדובר עדיין בצמד בלמים מצוין ובלתי צפוי. עם זאת, הוא הצביע על כך שארגנטינה ספגה שישה שערים במוקדמות והוסיף: "אם לא היה להם את ליאונל מסי בחלק הקדמי, שני אלה היו צריכים לחבק אותו כל דקה בכל יום. כי, אם להיות הוגנים, הוא זה שצריך להוציא אותם מהצרות האלה אחרי שהם ספגו שני שערים נגד מצרים, שניים נגד כף ורדה, אחד נגד שוויץ ואחד נגד אנגליה".

גארי נוויל | James Gill – Danehouse

נוויל טען כי מסי הצליח לטשטש חלק גדול מטעויות ההגנה שלדעתו עדיין מבצעים שני הבלמים הארגנטינאים. עם זאת, הוא הדגיש שמעולם לא הטיל ספק בכישרון שלהם: "גם אמרתי שהם מדהימים. הם כוח טבע. הם ינצחו בכל מאבק ויש להם אישיות יוצאת דופן".

למרות המחמאות, הפרשן האנגלי המשיך בקו הביקורת: "הם עושים טעויות. הרבה טעויות. הם עוברים ממצב של גאונות מוחלטת למצב מגוחך". לדבריו, גם ההופעה המרשימה של רומרו במונדיאל לא שינתה את דעתו, והוא הזכיר את העונה האחרונה של הבלם בפרמיירליג: "הוא שיחק בקבוצה שהייתה קרובה לירידה וספגה 65 שערים".

נוויל סיכם: "אני חושב שרומרו עדיין צעיר יחסית. הוא עדיין לא בלם מנוסה. בלי מסי, היינו מדברים עליהם הרבה יותר. מה שראינו אתמול בלילה היה גאונות מוחלטת".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי