אירועי גמר המונדיאל בניו יורק משכו אליהם שורה ארוכה של מפורסמים, אבל באחת המסיבות הנוצצות שנערכו לקראת המפגש בין ספרד לארגנטינה הייתה זו ברוקס נאדר שגנבה את כל תשומת הלב. דוגמנית "ספורטס אילוסטרייטד" בת ה-29 הגיעה למועדון היוקרתי "זירו בונד" במנהטן בלוק לבן ונועז במיוחד, שלא השאיר לנוכחים הרבה מקום לדמיון.
נאדר לבשה טופ קצר שחשף את בטנה וחצאית מיקרו-מיני זעירה, שאותה שילבה עם מגפיים גבוהים שהגיעו עד הירכיים. אלא שכאשר הסתובבה בדרכה אל האירוע, החצאית הקצרצרה התרוממה וחשפה את ישבנה לעיני הצלמים. התמונות מהכניסה למסיבה הפכו במהירות למוקד העניין, גם בערב שבו לא חסרו כוכבים על השטיח.
Brooks Nader, New York'ta bir etkinliğe katılırken görüntülendi. pic.twitter.com/wiuo9LlSBD
— Bee Haber (@beehaber) July 20, 2026
הדוגמנית חגגה לצד שמות מוכרים כמו ג'סיקה אלבה וג'ייק פול. אך עוד קודם לכן היא שיתפה את עוקביה בהכנות לערב, כולל תיעודים נועזים מחדר ההתארגנות, לפני שעלתה על הסט הלבן שהבטיח כי אף אחד לא יתעלם מהגעתה.
ואם השם ברוקס נאדר נשמע לכם מוכר, זה כנראה בגלל הדרמה הרומנטית שהסעירה בשנה שעברה את עולם הטניס. במהלך אליפות ארצות הברית הפתוחה ב-2025 נקשר שמה במקביל לקרלוס אלקראס וליאניק סינר, מה שהצית דיווחים על משולש אהבה עם שניים מהכוכבים הגדולים בענף. אחותה אישרה אז כי היא נפגשת עם אלקראס, בעוד נאדר עצמה התחמקה מלאשר או להכחיש את השמועות והכריזה: "גברים עושים את זה כל הזמן, אז למה אני לא יכולה?".
מה דעתך על הכתבה?