אמש (ראשון) קושר שמו של קשרה ההתקפי של ספורט רסיפה, כריסטיאן בארלטה, להפועל תל אביב. במועדון מנהלים מעקבים אחרי מספר לא מעט של שחקנים בשנים האחרונות, ובארלטה נמצא ברשימת המעקב. יחד עם זאת, ישנם מספר מועמדים נוספים, והוא לא בהכרח בראש סדר העדיפויות.
עם זאת, הפרסומים בארץ כבר הגיעו לברזיל, כמובן, שם טוענים כי תג המחיר של בארלטה יהיה לפחות ארבעה מיליון יורו, אם רסיפה תסכים לדון בהעברתו, לאחר שלאחרונה דחתה הצעות להשאלה או לרכישת 50% מהכרטיס על ידי מועדונים אחרים.
יש לציין כי בארלטה (25) הוא חבר ילדות של שחקן האדומים צ'יקו שהגיע להפועל תל אביב אשתקד. כמו כן, הקשר מחזיק בדרכון איטלקי, אשר יכול להקל עליו בהמשך אם יעבור לקבוצות אחרות באירופה.
צפו בביצועיו של כריסטיאן בארלטה
הפועל תל אביב מוכנה להשקיע הרבה כסף בזר האחרון, ויש לה כמה מועמדים טובים ובפרופיל גבוה איתם מתקיימות שיחות. בקרוב אחד מהם צפוי לנחות בחודורוב.
מה דעתך על הכתבה?