הפועל עירוני אילת הודיעה היום (שני) על הארכת חוזהו של בן רוינה לעונה נוספת. רוינה חובר לצוף בן משה שממשיך גם כן בסגל של אורן אהרוני. במקביל שחררה אילת באופן רשמי את תומר פורת שחתם באליצור נתניה למרות שהיה חלק משמעותי בעליית הליגה של הדרומיים.
רוינה (28, 2.03) נולד בפינלנד וגדל במחלקת הנוער של הפועל ירושלים. הוא החל את הקריירה שלו בהפועל כפר סבא מהלאומית ועבר גם בגליל עליון ואליצור יבנה בליגה השנייה לפני שקיבל הזדמנות ראשונה בליגת העל באילת בקיץ 2020. הוא שיחק שנתיים בקבוצה הדרומית והמשיך לעונה נוספת וגליל עליון, בתפקידים שונים ועם דקות משחק שעולות ויורדות.
בקיץ 2024 חתם בהפועל תל אביב ושיחק בקבוצה במשך עונה אחת, כשהוא ממעט לקבל דקות משחק. את העונה הנוכחית פתח ללא קבוצה, ובאמצע העונה הצטרף בחזרה לאילת כשהוא מסייע לקבוצה לעלות לליגת העל.
מלבד הסגל הישראלי צירפה אילת שני זרים עם עבר בליגת העל – קנדל מקולום ששיחק שנתיים במכבי רמת גן, וארון ווילר ששיחק בעונה שעברה בהפועל העמק. הקבוצה שואפת לרשום עונה טובה הרחק ממאבקי ההישרדות.
מה דעתך על הכתבה?