תמורת 900 אלף יורו: שחקן מכבי נתניה חתם בנפטצ'י באקו

play
פרדי ורגאס שחקן מכבי נתניה חוגג שער, מאחוריו עוז בילו | ברני ארדוב
צפו: הפועל באר שבע הפסידה 2:1 לוויקינגור במוקדמות ליגת האלופות 02:59

פרדי ורגאס הוונצואלי, שיצא בעונה שעברה בהשאלה לאזרבייג'ן, הפך כעת לשחקן קבוע במועדון לאחר שהקבוצה החליטה לממש את סעיף הרכישה. במהלך תקופתו שם רשם השחקן תרומה התקפית של חמישה שערים ושמונה בישולים

קבוצות: מכבי נתניה
(גודל טקסט)

פרדי ורגאס נפרד באופן רשמי ממכבי נתניה. שחקן הכנף מוונצואלה חתם היום (רביעי) בשורות נפטצ'י באקו, שבחרה לממש את אופציית הרכישה עליו לאחר עונה שבה שיחק בקבוצה האזרית כמושאל מהמועדון הישראלי.


ורגאס, ששייך למכבי נתניה, עבר בקיץ שעבר לנפטצ'י במסגרת עסקת השאלה שכללה סעיף רכישה. לאחר משא ומתן בין המועדונים, הקבוצה האזרית השלימה את רכישתו והחתימה את השחקן על חוזה לשנתיים עם אופציה לעונה נוספת.

ראשי נפטצ'י הביעו לאורך התקופה האחרונה את רצונם לצרף את ורגאס, אך ניסו להפחית את דמי הרכישה שנקבעו בהסכם בין המועדונים. בנתניה התעקשו לקבל את הסכום שסוכם מראש, שעמד על 900 אלף יורו.

ורגאס בן ה-27 רשם בעונה האחרונה 34 הופעות רשמיות במדי נפטצ'י באקו, בהן כבש חמישה שערים ובישל שמונה נוספים. היכולת שלו באזרבייג'ן שכנעה את המועדון להמשיך את ההתקשרות ולהפוך את ההשאלה להעברה קבועה.

פרדי ורגאס חותם בנפטצ'י באקו
ורגאס במעמד החתימה | אתר רשמי, נפטצ'י באקו

הוונצואלי הגיע למכבי נתניה לאחר ששיחק בקבוצה בעונת 2024/25, אך בשל המצב הביטחוני בישראל סירב בתחילה לשוב לארץ לאחר חופשת הקיץ. בעקבות זאת, המועדון היה צריך למצוא פתרון והוא הושאל לנפטצ'י באקו.

כעת, לאחר השלמת העסקה, נתניה תיפרד משחקן ההתקפה ותמשיך בבניית הסגל לקראת העונה הקרובה.

עוד באותו נושא: ליגת העל, מכבי נתניה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי